Båtliv

28/07/2009 by Heidi Nilsen

Da er vi hjemme igjen etter 3 dager på vannet.

Siste uke med ferie. 4 uker med nothing føles det ut som.  Hurra for sommernorge! Blææææ…………… Tror nok at neste år ,skal iallefall 2 av ukene tilbringes i et eller annet land som ikke begynner med N.

Men over til båtturen. Den var jo hyggelig nok, selv om man ikke akkurat kan skryte av været. Vi hadde hyggelig reisefølge. Tore, Cathrine, Tobias, Andrine og Markus. Vi fulgte med dem over til Son. Turen var for oss i 19 fot, ganske røff, mens de i 24 fot hadde det litt mer behagelig. Fant ut at det lureste var å holde munnen lukket, og tunga innenfor, for å ikke risikere å bite av seg tunga under et hard landing på bølgene.

I Son var det en ganske flott gjestehavn. Været kan vi vel egentlig ikke klage på, eller kan vi? Det blåste bare endel, men ikke noe regn. Dagen etter flyttet vi oss videre til Oscarsborgs festning. Flott sted, ikke like flott gjestehavn, men som sagt, veldig flott og idyllisk sted.

båt 026

båt 027

båt 028

Men nå var det slutt på  «ikke noe regn». Nå hadde vi både vind og regn, så dagen ble tilbragt under kalesjen på båten. Men vi hadde som sagt hyggelige naboer, som vi «mekket» mat sammen med. Båtene ble fortøyd helt inntil hverandre, og varme gryter og kar, med spagetti og spagettisaus ble fraktet fra båt til båt. Det smakte deilig. Så kos når man kan slå seg sammen og dele på oppgavene. Når vi stod opp i dag,  slo vi fast at YR. NO bør legges ned. De lovet STOR sol og 22.grader varmt og nesten ikke noe vind. Kan vel ikke akkurat si at det stemte. Hadde de kladdet på en sky, og ganget opp vindstyrken, så snakker vi. Iallefall fant vi ut at det beste var å sette nesen hjem en dag for tidlig, siden de meldte enda mer vind i morgen. Båtturen hjem kan vel på ingen måte kalles behagelig. Men hjemme er vi og litt våte ble vi før vi fikk dratt på plass kalesjen foran på vei hjem.

Sommerferie i Norge:

båt 030

båt 034

båt 039

båt 040

båt 063

Posted in Båt,Ferie   Comments (0)

Badetur

25/07/2009 by Heidi Nilsen

I fjor hadde jeg en hund, som var redd for å bade, så i år når det var så innmari varmt, har jeg vært nede ved vannet litt alene med han, sånn at han skulle få kjenne hvor deilig det var. Jeg har kastet litt pinner, og bare latt han bestemme selv. Han har faktisk blitt mye tryggere, men svømme, det tør vi ikke :-). Det får være vårt neste mål.

Måtte le av han i går. Siden det har vært noen få mennesker ved vannet de gangene som jeg har vært der, velger jeg å bruke langline når han bader. Når han står der i vannet, så merker han plutselig denne linen, og trodde sikkert det var noe skummelt som bodde i vannet. Ha ha ha……..ganske morsomt å se de hoppene som han presterte inn til land, og det ansiktsuttrykket. Snakk om pyse.

 

Badetur

En som er litt usikker på om han tør å hente leken.

Juli 017

Hmmm………tenke litt…….tørr jeg dette?

Juli 019

Nesten helt fremme nå……

Juli 042

Dette er gutten som var livredd vann ifjor 🙂

Juli 032

Posted in Daglilivet   Comments (1)

Utstilling i Moss

by Heidi Nilsen

I dag var det utstilling i Moss. Startet dagen med å stå opp litt sent :-). Fikk ganske dårlig tid ned til Bastøfergen. Men vi rakk det akkurat, selv med en hundeluftestopp til og med. Skjønner nesten ikke at vi rakk det. Må jo også si at været ikke akkurat var fristende, men vi var så heldig å få lov til å låne plass i teltet til Siv, og det er vi VELDIG takknemlig for. Det yret faktisk bare litt når vi var i ringen, så det ble ikke så ille som det så ut som en liten stund. 

Jakko var faktisk mer med i dag, enn jeg synes han har vært før, og det gjorde vel også til at jeg var bittelitt mindre nervøs enn jeg pleier. Vi var nr. 4 i gruppen vår, og mens jeg var veldig opptatt å snakke/holde kontakten med Jakko, la jeg faktisk ikke merke til at den ene etter den andre gikk ut med blått. Hmmm…….. Utrolig mange blåsløyfer i dag.

Vi fikk iallefall rødt, + CK (som er en seier i seg selv), og var heldige å gikk videre. Vi var 5 stykker som møttes til sist, og av alle merkelige ting,…….Jakko ble 3.beste hannhund!!!! Vi ble plassert foran Joker og Master. Ikke til å tro. Er nok mange som setter et spørsmålstegn ved det, jeg også,  men jeg må bare si at jeg kommer til å leve lenge på det, for det tror blir leeeenge til jeg vil oppleve igjen, hvis jeg gjør, hi hi hi………

Posted in Utstilling   Comments (4)

24/07/2009 by Heidi Nilsen

Da er det endelig tid for litt blogging. Har hatt noen flotte dager med danske besøk. Savner alltid ned ditt, når jeg har vært sanmen med dem. Har man danskt blod, så blir det bare sånn. Danmark er bare så deilig. Det blir liksom så tomt  også når man har hatt dager fyllt med morgenmad, frokost, ettermiddagskaffe, aftensmad, aftenskaffe, besøk, «byvandring» :-).

I morgen er det utstilling i Råde, så kvelden i dag skal brukes til blandt annet bading av hund. Angrer nesten hver eneste gang på at jeg har meldt på :-). Er ikke akkurat verdens beste handler, men det som er så hyggelig, er å treffe de menneskene som man har blitt kjent med, og som man dessverre kun treffer på utstilling. Men men,…….. 

Til Jakko store overraskelse har jeg planlagt å ta bading ute :-). Han røyter så innigranskauen masse når han er nybadet, så nå skal vi se om vi får lagt fra oss noe av hårene ute.

Gleder meg også til å få litt tid til å jobbe mere med denne siden min. Bilder skal legges inn.

Nei, nå får jeg finne frem såpe og vann til krapylet. Han ligger nemlig på fanget og prøver å fange oppmerksomheten min:-)

Posted in Utstilling   Comments (0)

22/07/2009 by Heidi Nilsen

Tenk at jeg ENDELIG har fått min egen hjemmeside :-).
Det har jeg hatt lyst på sååååå lenge.
Må vel innrømme at min sønn har måttet lide litt for det.
Har nemlig veldig mange ideer om hvordan den skal være, hva som skal kunne gjøres der, osv…..(sitat Helge -jeg er glad du ikke er kunden min), men har på ingen som helst måte kunnskapen til å få til dette selv, så da måtte jo han bare til pers ;-). Fy for en slem mor,…….. he he he….

Siden er ikke ferdig ennå, men nå kan jeg i det minste begynne litt.
Har vært så innmari blogge syk i lang tid. Har vært så masse å skrive om.
Jakko som kanskje skal bli pappa, og alt «opplegget» rundt det. Har nemlig en veldig myk hund :-), som måtte ha litt dyrlege hjelp de 2 første gangene, men 3.gangen, da la han gentlemannen til siden, og peiset på :-).
Ser at klokken snart er langt på natt, og får vel bare innse at jeg får ta kvelden.

Men i morgen er atter en ny dag, og ny blogge muligheter.

Posted in Uncategorized   Comments (3)