Sånn går dagene.

27/10/2009 by Heidi Nilsen

I dag har jeg og Camilla vært å hilst på valpene. Er så innmari stolt av dem. Det er vel lov til å være det, selv om man «bare» er farmor :-)? De er kjempe fine. Er helt klart et par stykker jeg gjerne kunne tenkt meg ja. Må faktisk også innrømme at det hadde vært stor sjanse for at jeg hadde endt opp med en leverfarget dalmatiner. Hmmmm………å jeg som alltid har sagt at det kun er sort som gjelder for meg. Ja ja,……..noen ganger må man innse at ting kan endre seg.

Dagene ellers går mye bort til hund. Vi trener mye. Jeg hjelper også til med å instruere to dager i uken, + egen trening med hund 4 dager. Jeg har også endelig løst «gåten» med å si nei til Jakko. Det var så deilig å når det skjedde. Etter det har vi hatt det så gøy på treninger, og Jakko er en knall gutt å jobbe med. Vi har nok ridd den værste toppen av den siste puberteten, og nå storkoser vi oss. Er utrolig stolt og fornøyd med han. Vi har det mye gøy sammen.

Nå nærmer det seg en periode med mye utstillinger, og det gleder i oss til. Det skal bli så moro å møte igjen alle de som jeg synes jeg har fått så fin kontakt med. Må si at jeg stortrives i dalmatinermiljøet på utstillingene. Folk er flinke til å komme med tips, og man føler seg som en av «gjengen». Det viktigste er nesten ikke å «vinne» lenger, men å være sosial. Det har blitt altfor lang tid siden sist. Men et Cert er jo ikke å forakte, hi hi hi………… vi skal nok få det engang i fremtiden. Får prøve å finne en utstilling med veeeeldig få påmeldte. Ha ha ha……..

Posted in Uncategorized   Comments (1)

Valper 5 uker og litt annet!

18/10/2009 by Heidi Nilsen

Da har det jammen vært helg igjen. Hmmmm……….hva skjedde,………..hvor ble den av???

Jo, den ble brukt til veeeeldig mye. Fredag ettermiddag/kveld var det møte med Thomas, Helene og Tarjei. Kjempe hyggelig var det, og spennende når man snakker teori.

Lørdag morgen var det opp og hoppe tidlig, for jeg skulle være banemannskap på Tønsberghundklubb sitt høststevne i agility. Det var veldig gøy. Lærere faktisk litt av å bare sitte å følge med. Gøy å følge med på de man kjenner som startet også. På ettermiddagen, fikk vi besøk av Cathrine og Tore. Det var så hyggelig. Vi var på kino å så på «menn som hater kvinner», og hygget oss med tacokake senere på kvelden. Søndag dro vi fram scrappesakene, og fikk produsert litt kort. Det var veldig lenge siden nå. Virkelig på tide var det.

Så bar det av sted til valpene. Gledet meg masse. Hadde ikke sett dem på 2 uker, så nå har det skjedd mye med dem i utviklingen. Det var så gøy å se dem leke, innta jakt stilling for å fange håret til Signe. Et par av dem prøvde å dra med seg fotobagen bortover gulvet. Her er et «lite» utdrag av bilden som ble tatt i dag.

Høgevarde 646

Høgevarde 652

Høgevarde 654

Høgevarde 658

Høgevarde 660

Høgevarde 663

Høgevarde 666

Høgevarde 668

Høgevarde 669

Høgevarde 671

Høgevarde 675

Høgevarde 677

Morsomt! Far og sønn ting. Sitte på fanget som et menneske.

Høgevarde 678

Høgevarde 683

Høgevarde 685

Høgevarde 687

Høgevarde 688

Høgevarde 691

Høgevarde 696

Til slutt er all energi blåst bort, og sove er det eneste som teller. Finnes ikke noe som er søtere.

Gleder meg allerede til neste gang jeg skal se dem. Ukene går så fort. Kun 3 uker igjen til de er leveringsklare. Må passe på å få en stor dose med dem før den tiden kommer.

Litt av hvert!

13/10/2009 by Heidi Nilsen

Jeg får vel ta meg tid til en liten oppdatering. Fått litt «klager» på det. He he he……..Har vært en veldig hektisk periode, med både positive og negative ting, men det er vel det som kalles livet. Uten både positive og negativ ting, ville nok hverdagen blitt ganske kjedelig. Det har skjedd en del store endringer, som skal fordøyes. Men det skal vi snu til noe positivt.

På torsdagen som var, gjorde høsten seg bemerket, med et skikkelig ruskevær. Jeg har da blitt så ivrig på å trene agility, og etter en knall trening tirsdagen før, bestemte jeg meg for at vi ikke skulle la været stoppe oss. Vi reiste først å gikk tur med Helene og Tequila før trening, og deretter på klubbhuset for å trene. Jakko stakkar, ble ganske våt ja. Det var kun 2 andre å trente, så vi ble der ikke særlig lenge.  (Har rykte på meg, at folk trenger ikke være redde for å være alene på trening. Heidi kommer uansett :-)). Men Jakko var jo våt i sikkert et par timer tilsammen, før vi kom oss inn. Tørket han litt med føner, men ikke nok. Dagen etter regnet det igjen, og mer våt ble han, og neste dag der igjen. Iallefall,…………..enden på visa, er at på søndag kveld, oppdaget jeg at han hadde så vedig mye «utslett/kviser» i ansiktet. Plutselig begynt to av dem å blø litt, å da var jeg ikke sen om å skjønne at det var våteksem/hårrotbetennelse. Helene og jeg surfet litt etter råd for å stoppe dette på nettet, og fant ut at vi klipper bort pelsen rundt sårene, renser og smører de litt. Det var en kjempe ide. Jeg klarte å bremse det, sånn at når vi kom til dyrlegen på mandag, hadde det ikke utviklet seg noe mer, og nå er vi igang med behandling. Våteksem utvikler seg fryktelig fort, og kan bli ganske ille, så jeg er stolt over å ha klart å stoppe det. Får vel blir flink til å tørke han etter sånne dager. Han har vært myyye våt i det siste, så jeg fikk en liten «lærepenge» der.

Fikk også vite at den ene valpen var døv, så den ble avlivet i dag. Trist :-(. Er glad det ikke er meg som er oppdretter. Det må gjøres, men jeg hadde ikke klart det,……tror jeg. Er alt for bløt. Håper jeg får besøkt valpen til helgen. Er skikkelig dårlig etter å se dem snart. De utvikler seg jo så fort. Må få fulgt med masse før de forsvinner fra Inger Marie og Tatjana.

Posted in Daglilivet   Comments (2)

VALPER!!!!

04/10/2009 by Heidi Nilsen

Da var endelig dagen kommet, som jeg skulle hilse på mine «barnebarn». Dette har jeg gledet meg masse til. De var bare såååå nydelige. Det skal bli så gøy å følge med på dem nå fremover, til de forlater sin mor, og flytter inn i nye hjem. Hadde jo vært gøy hvis noen av de blir litt aktive i hundemiljøet, sånn at det går ann å følge litt med på dem fremover, men det vil jo tiden vise. Det er jo ikke alle som blir like gale som noen av oss. He he he……..

Takket være Helge som er snill med sin kone, er bilder allerede på plass. Nyt bildene folkens!

Disse 3 prikkene møtte med med masse iver og glede når jeg kom. Kjekt med lommene full av godbiter, som kunne kastes utover, sånn at 3 hunder fortsatt ble innenfor gjerdet når jeg lukket opp porten. Ecko prøvde nemlig å grave seg ut under gjerdet, for gjesten somlet så innmari med å komme å hilse.

IMG_8050

 

 Så er det de søte små!

 

 IMG_8060

IMG_8053

IMG_8068

IMG_8091

IMG_8084

IMG_8056

IMG_8058

IMG_8052

IMG_8070

Posted in valper   Comments (7)

Agility

01/10/2009 by Heidi Nilsen

Fullt fokus på mor!                  Ingen turer ut av banen!

               Hele banen i et jafs!

Perfekt sving!

Kan ikke annet enn å smile og være fornøyd.

i217308741_97691_7

 

PS! Bare 4 dager til jeg skal hilse på valpene!

 

Posted in Agility   Comments (2)