24/07/2009 by Heidi Nilsen

Da er det endelig tid for litt blogging. Har hatt noen flotte dager med danske besøk. Savner alltid ned ditt, når jeg har vært sanmen med dem. Har man danskt blod, så blir det bare sånn. Danmark er bare så deilig. Det blir liksom så tomt  også når man har hatt dager fyllt med morgenmad, frokost, ettermiddagskaffe, aftensmad, aftenskaffe, besøk, «byvandring» :-).

I morgen er det utstilling i Råde, så kvelden i dag skal brukes til blandt annet bading av hund. Angrer nesten hver eneste gang på at jeg har meldt på :-). Er ikke akkurat verdens beste handler, men det som er så hyggelig, er å treffe de menneskene som man har blitt kjent med, og som man dessverre kun treffer på utstilling. Men men,…….. 

Til Jakko store overraskelse har jeg planlagt å ta bading ute :-). Han røyter så innigranskauen masse når han er nybadet, så nå skal vi se om vi får lagt fra oss noe av hårene ute.

Gleder meg også til å få litt tid til å jobbe mere med denne siden min. Bilder skal legges inn.

Nei, nå får jeg finne frem såpe og vann til krapylet. Han ligger nemlig på fanget og prøver å fange oppmerksomheten min:-)

Posted in Utstilling   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment