Drømmetyding!

01/07/2010 by Heidi Nilsen

Hva i alle dager betyr det når man drømmer………

– at jeg skal ut å jogge og at jeg skulle gjøre det med to personer som jeg  ikke liker, og jeg brukte mye tid på hvilke sokker som var riktig å bruke.  Det virket også som om det med joggingen med disse var veldig fast, og hvorfor i alle dager var det så mye pes med de sokkene???

Himmel så mye rart man kan drømme.

JEG JOGGE, og med de to personene!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Posted in Daglilivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. Kanskje det betyr noe sånt som at du føler deg tvunget til å være sammen med disse personene, og sokkene symboliserer at du ikke vet helt hvilken rolle du skal spille, hvordan du skal oppføre deg?

    Nei aner ikke jeg 😛

    Kommentar by Nina Hedvig — 01/07/2010 @ 13:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment