Utstilling i Moss

25/07/2009 by Heidi Nilsen

I dag var det utstilling i Moss. Startet dagen med å stå opp litt sent :-). Fikk ganske dårlig tid ned til Bastøfergen. Men vi rakk det akkurat, selv med en hundeluftestopp til og med. Skjønner nesten ikke at vi rakk det. Må jo også si at været ikke akkurat var fristende, men vi var så heldig å få lov til å låne plass i teltet til Siv, og det er vi VELDIG takknemlig for. Det yret faktisk bare litt når vi var i ringen, så det ble ikke så ille som det så ut som en liten stund. 

Jakko var faktisk mer med i dag, enn jeg synes han har vært før, og det gjorde vel også til at jeg var bittelitt mindre nervøs enn jeg pleier. Vi var nr. 4 i gruppen vår, og mens jeg var veldig opptatt å snakke/holde kontakten med Jakko, la jeg faktisk ikke merke til at den ene etter den andre gikk ut med blått. Hmmm…….. Utrolig mange blåsløyfer i dag.

Vi fikk iallefall rødt, + CK (som er en seier i seg selv), og var heldige å gikk videre. Vi var 5 stykker som møttes til sist, og av alle merkelige ting,…….Jakko ble 3.beste hannhund!!!! Vi ble plassert foran Joker og Master. Ikke til å tro. Er nok mange som setter et spørsmålstegn ved det, jeg også,  men jeg må bare si at jeg kommer til å leve lenge på det, for det tror blir leeeenge til jeg vil oppleve igjen, hvis jeg gjør, hi hi hi………

Posted in Utstilling   Comments (4)

4 Comments »

 1. Jøss, så flott side da. Morro, denne skal jeg legge til favoritter.
  Var inne å så på utstillings-resultatene, dere har jammen gjort det bra.
  Ellers så gleder jeg meg til utstillingsturen vår til Nesbyen.
  Klem Ann-Merethe

  Kommentar by Ann-Merethe — 29/07/2009 @ 13:06

 2. Synes dere var flinke jeg, du og Jakko har flott kontakt. Stå på videre, og vi sees på Nesbyen:-)
  Hjemmesiden begynner å ta form, veldig bra:-)

  Kommentar by Kirsten — 29/07/2009 @ 23:47

 3. hei hei heidi og jakko
  gratulerer så mye med den flotte hjemmesida deres.
  gleder oss mye til valpene kommer.
  dere er kjempe flinke så trener og drar på utstillinger.
  vi får snakkes og så får vi ta en tur med hundene en dag.
  må vente til nala (perdita`s copa cabana)
  er ferdig med løpetiden.
  klemz laila, tuva og nala
  kennel prikken og streken

  Kommentar by laila — 11/08/2009 @ 02:07

 4. Hei sann:)
  Det går opp og ned i ringen og plassen var vel fortjent den. Man skal ta med seg hver seier og leve på den og overse nedturene:) Syns det var bare koselig å komme bak deg i ringen jeg. Du står på og jeg syns det var vel fortjent.. moro å knives 😉

  Kommentar by siv kindlistuen — 17/08/2009 @ 17:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment