Tapas og USA!

04/07/2010 by Heidi Nilsen

I går lørdag, hadde vi siste «feriemøte» med Else og Glenn.
Nå snakker vi om kun dager til vi reiser,…………IKKE uker lenger.
Vi er alle 4 såååå klare for denne turen. Vi er helt på bølgelengde, og i går skulle vi treffes over tapas og siste planlegging.
Gutta var veldig på linselengde planlegging, av hvor vi skulle stoppe på vei inn til Las Vegas for å få de «riktige» fotoshootene.
Else’ store happenings er nok tatoo, og vi snakker LA link folkens!!!!!!!!!!!
Jeg……………liker å gjøre noen shopping kupp………gjerne i form av gaver, litt til meg selv, og ikke minst noe hundestash.
Dette kommer til å bli en kjempe tur. Vi skal reise med to fantastisk herlige mennesker, som vi trives kjempe godt sammen med.

Tapas 012

 

Tapas 014

 

Tapas 018

 

Tapas 019

 

Tapas 022

Denne osten folkens!!!!!!!!!! Det er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har smakt av Brie…………….

Tapas 020

Posted in Daglilivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. En anbefaling; ikke gå inn på dyrebutikker i LV (og andre steder i US)!!! Jeg var der og jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke eksplodere i sinne 🙁 De selger valper i butikkene der Heidi, valper som står stallet på utstilling – i høyden – i nettingbur. Med nettingbunn for enklere rengjøring!!!
    Snakk om salgsvare … Jeg griner ved tanken. Sist jeg var der var i 2004 og jeg er redd det fremdeles er som det var. Og de synes det er helt greit der borte å ha valpene som salgsvare på den måten …

    Kommentar by Nina — 04/07/2010 @ 22:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment