Badetur

25/07/2009 by Heidi Nilsen

I fjor hadde jeg en hund, som var redd for å bade, så i år når det var så innmari varmt, har jeg vært nede ved vannet litt alene med han, sånn at han skulle få kjenne hvor deilig det var. Jeg har kastet litt pinner, og bare latt han bestemme selv. Han har faktisk blitt mye tryggere, men svømme, det tør vi ikke :-). Det får være vårt neste mål.

Måtte le av han i går. Siden det har vært noen få mennesker ved vannet de gangene som jeg har vært der, velger jeg å bruke langline når han bader. Når han står der i vannet, så merker han plutselig denne linen, og trodde sikkert det var noe skummelt som bodde i vannet. Ha ha ha……..ganske morsomt å se de hoppene som han presterte inn til land, og det ansiktsuttrykket. Snakk om pyse.

 

Badetur

En som er litt usikker på om han tør å hente leken.

Juli 017

Hmmm………tenke litt…….tørr jeg dette?

Juli 019

Nesten helt fremme nå……

Juli 042

Dette er gutten som var livredd vann ifjor 🙂

Juli 032

Posted in Daglilivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. Så flink Jakko er nå. 😉 moro! 🙂

    Kommentar by IM — 27/07/2009 @ 13:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment