Nesbyen!

05/08/2010 by Heidi Nilsen

Nå nærmer det seg slutten på sommerferien. Litt trist, men jeg er jo et høstmenneske, så det er litt greit også. Når man i tillegg har hatt en fantastisk sommerferie, så er det helt greit.

I helgen var det igjen tid for ustilling, og denne gangen var det Nesbyen som stod for tur. En veldig trivelig plass, og utrolig trivelige arrangører. Alle er så hyggelige og smiler. Anbefales på det varmeste.

I år var jeg og Jakko så heldige å bli spurt om vi ville dele hytte med Kirsten og Trude. Det takket vi veldig gjerne ja til. Vi bodde på en flott hytte med mye plass. Samboerskapet fungerte helt ypperlig. Vi fikk til en fin ordning med hundene og alt var bare fryd og gammen.

Lørdag ettermiddag, tok jeg med Jakko å ruslet en tur oppover i hytteområdet. Det var utrolig flott der. Heldige de som eier en hytte på fjellet.
Jeg elsker fjellet….alle luktene…..luften……..naturen………..ALT.

Vi traff på masse løse sauer, og det gikk veldig bra. Jakko ble nesten litt spak når de var mange, og når de ikke flyttet seg noe særlig i tillegg. En gang skvatt han til å bjeffet til dem, for da lå de helt stille, og kom litt overraskende på han.

Nesbyen 2

 

Nesbyen 1

 

Når det gjelder utstillingen, gikk det så dær……. Vi fikk flat rød og ble plassert som nr, 4 i klassen på lørdagen, og blå på søndagen. Kritikkene var veldig bra, men ga ikke mer enn dette plasseringsmessig. Var endel blåsløyfer ute å gikk, så vi får være fornøyde. Uansett, Jakko er finest av dem alle…….He he he…..

untitled

Fotograf: Kirsten

1 kommentar »

  1. Takk for følge til nesbyen, så trivelig å være sammen med dere. Jakko er en så trivelig hund. grunn til å være stolt av ham altså 🙂 Dette håper jeg vi kan gjenta neste år…
    flotte bilder av Jakko i fjellheimen:-)
    Sees på Bjerke.
    Klem

    Kommentar by Kirsten — 05/08/2010 @ 19:57

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment