Badedate med Bounty!

09/08/2010 by Heidi Nilsen

Bestemte meg for å sykle med Jakko ned til vannet her om dagen.
Vi hadde flaks, å møtte naboen som hadde vært nede ved vannet i et par timer, og de var ikke snauere, enn at de kom ned igjen, sånn at hunden kunne bade sammen. Vi har det samme «problemet» begge to…….ingen av dem tør å svømme.
Tenkte at nå kanskje de kan «egge» hverandre opp til å legge på svøm……………men neida.
Jakko har respekt for damene, og når frøkna viste litt av de hvite til å tygge med, var han ikke tøffere, enn at han gjorde seg til for å prøve å få pinnen når hun hadde fått tak i den først. Hun var dessuten et hakk tøffere når det gjalt på dypet, og da sier det seg selv, at damen beholder pinnen…………….he he he……

http://www.youtube.com/watch?v=71ljeRqqPcI

http://www.youtube.com/watch?v=o6RbiVoA2Kk

Jakko fikk et skikkelig raptus, og prøvde å sjarmere alt han kunne for å få pinnen……… :-).

Posted in Hundelivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment