Bjerke!

15/08/2010 by Heidi Nilsen

Kommer til å huske Bjerke med blandede følelser tror jeg.

Etter å ha bommet så innigranskaugen på hvor utstillingen skulle være,
og i tillegg mest sannsynlig blitt tatt bilde av langs veien (blir noen spennende dager når jeg henter posten fremover nå),
havne i kø, noe som gjorde at vi IKKE kom frem tidsnok,……..men vi hadde litt «flaks»!
Det var det også noen dommer som gjorde, så derfor ble det utsatt en halvtime……..
Vi kom heseblesende inn på utstillingen hvor vi bare måtte bytte båndet ut med ustillingsbånd, for så å løpe inn i ringe…………GODT vi er litt trente på utstilling, og flott med gode venner rundt ringen, som holdt hund mens jeg fikk samlet meg i to minutter.
Jakko var nybadet, jeg hadde på de fine nye joggeskoen fra USA………Ustillingsringen og området rundt var noe det våteste og mest sølete jeg har vært med på.
Når i begynte å løpe sa det bare SPLATT, og både hund og eier var rimelig sølete. FINT!!!
Tror ikke jeg har sett såååå sølete mennesker og hunder noen gang.

Vi fikk forventet resultat, og er fornøyd med det.

3 Comments »

 1. Bilde ? Kjørte du for fort i Drammen eller ? har gått på samme greia jeg også, da jeg var ny i by’n. Får håpe det ikke blir altfor dyrt..og Bjerke, ja det var et kapittel for seg selv..håper du får vaska USA skoa..litt langt å dra for å kjøpe nye, he-he..
  Trøst deg med at området utenfor teltet vårt var verre på søndag..og lukta gjorde det også..skikkelig våt, muggen myr..blæh.!! men hva gjør man ikke for en blå..eller rød sløyfe. De gærne har det godt :o)

  Kommentar by Team Timian — 16/08/2010 @ 23:32

 2. Litt av dag, men bilde da,uffameg. Håper du ikke hadde så altfor stor fart. Sølete er bare fornavnet på helgen, gytjebad er mer dekkende, men heldigvis var det varmt så søla var behagelig nok den, he he. Mine sko gikk i maskinen og er like fine.
  Hyggelig tross alt og takk for hjelpen med Nivea, hun er ikke lett å stille og du fikk henne fint til:-))
  Klem

  Kommentar by Kirsten — 17/08/2010 @ 06:23

 3. Skoene fikk en runde i vaskemaskinen……. og de har faktisk krympet!!!! :-(. Typisk, når man endelig fant noen sko man likte godt, og som VAR sinnsykt gode å gå med. Nå får jeg håpe på at litt bruk vil få dem til å bli litt bedre i passformen igjen.
  Det var gøy å stille frøkna :-). Hun likte godt de kjøttbollene jeg hadde :-).

  Kommentar by Heidi — 17/08/2010 @ 08:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment