Veien mot LP1!

02/09/2010 by Heidi Nilsen

Da er sesongens andre trening i gang.
Elisabeth var på plass igjen og det er vi fornøyd med.
Hun vet hva som bor i både meg og Jakko, og forslagene hennes virker hver gang.
Hennes treningsfilosofi er helt meg.
Vi har startet vår vei mot LP1 (håper jeg).
Når debuten blir aner jeg ikke. Skal ikke stresse med tid og sted, men bare nyte veien mot målet. Mitt hovedfokus er at jeg og Jakko skal ha det gøy.
Jakko har fått en vane med å starte lineføringen, med å ramle sammen, for så å være forkusert etter endel skritt. Sånn kan vi ikke ha det. Da er det jo ikke moro. Elisabeth hjalp meg med å finne en måte å få til en start med løftet hode, og forventning. Så nå har lineføring fått en ny start, og vi bygger videre fra det.

Div september 076

 
Div september 074

2 Comments »

  1. Hei nå har jeg vært på siden din

    Kommentar by Reidunn — 06/09/2010 @ 17:18

  2. Spennende!! Lykke til 😀

    Kommentar by Nina Hedvig — 07/09/2010 @ 13:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment