Båtliv

28/07/2009 by Heidi Nilsen

Da er vi hjemme igjen etter 3 dager på vannet.

Siste uke med ferie. 4 uker med nothing føles det ut som.  Hurra for sommernorge! Blææææ…………… Tror nok at neste år ,skal iallefall 2 av ukene tilbringes i et eller annet land som ikke begynner med N.

Men over til båtturen. Den var jo hyggelig nok, selv om man ikke akkurat kan skryte av været. Vi hadde hyggelig reisefølge. Tore, Cathrine, Tobias, Andrine og Markus. Vi fulgte med dem over til Son. Turen var for oss i 19 fot, ganske røff, mens de i 24 fot hadde det litt mer behagelig. Fant ut at det lureste var å holde munnen lukket, og tunga innenfor, for å ikke risikere å bite av seg tunga under et hard landing på bølgene.

I Son var det en ganske flott gjestehavn. Været kan vi vel egentlig ikke klage på, eller kan vi? Det blåste bare endel, men ikke noe regn. Dagen etter flyttet vi oss videre til Oscarsborgs festning. Flott sted, ikke like flott gjestehavn, men som sagt, veldig flott og idyllisk sted.

båt 026

båt 027

båt 028

Men nå var det slutt på  «ikke noe regn». Nå hadde vi både vind og regn, så dagen ble tilbragt under kalesjen på båten. Men vi hadde som sagt hyggelige naboer, som vi «mekket» mat sammen med. Båtene ble fortøyd helt inntil hverandre, og varme gryter og kar, med spagetti og spagettisaus ble fraktet fra båt til båt. Det smakte deilig. Så kos når man kan slå seg sammen og dele på oppgavene. Når vi stod opp i dag,  slo vi fast at YR. NO bør legges ned. De lovet STOR sol og 22.grader varmt og nesten ikke noe vind. Kan vel ikke akkurat si at det stemte. Hadde de kladdet på en sky, og ganget opp vindstyrken, så snakker vi. Iallefall fant vi ut at det beste var å sette nesen hjem en dag for tidlig, siden de meldte enda mer vind i morgen. Båtturen hjem kan vel på ingen måte kalles behagelig. Men hjemme er vi og litt våte ble vi før vi fikk dratt på plass kalesjen foran på vei hjem.

Sommerferie i Norge:

båt 030

båt 034

båt 039

båt 040

båt 063

Posted in Båt,Ferie   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment