Treningskonkuranse LP1!

23/09/2010 by Heidi Nilsen

I går kastet vi oss rett ut på dypt hav. Vi har ikke trent alle øvelsene i klasse 1 lydighet, og vi har fokusert på de nye reglene, som vi håper blir et faktum i januar. Det skulle være bronsemerkeprøve, og klasse 1 konk for de som hadde merket. Tenkte som så, at bronsemerke har vi, og da kunne vi bare kaste oss på en treningskonk, for å lukte litt på hva som mangler hos oss, og for å få treningen av å være i en konkuranse situasjon. Jeg sa at jeg ville stå over FVF, for den har vi overhodet ikke inne. Etter lineføringen vår, som gikk over ALL forventning, «forlangte» dommeren vår at jeg skulle gå en FVF. TAKK :-). Det gikk egentlig ganske bra.
Vi har nå fått blod på tann, og jeg ser jo at dyret mitt kan.

Vi fikk følgende karakterer:
Tannvisning – 10
Fellesdekk – 0 (spratt opp etter få sekunder)
Lineføring – 9
FVF – 7
Dekk fra holdt – 8
Innkalling – 9,5 (trekk for å smelle inn i benet mitt)
Stå under marsj – 8
Hopp over hinder – 6,5 (Agilityhund + vi trener kun på den nye øvelsen)
Helhetsinntrykk – 8

SUM TOTALT – 136

 

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment