Lee Gibson x 3!

21/10/2010 by Heidi Nilsen

3 dager fantastiske dager med Lee Gibson.
Dag 1, litt kaldt og med en periode med MYE regn! ( Det var Marit og Petra det fikk værst ut over)
Dag 2, bitende kaldt, -3 faktisk. Vannet mitt ble til slush.
Dag 3,……….snø, og vi snakker faktisk om litt mer enn litt.

Lee Bibson 2 013

Lee Bibson 2 012

Lee Bibson 2 022

Lee Bibson 2 023

Hvordan har dagene vært?
Jo de har vært super nyttige. Jeg har hodet FULLT av ting jeg skal trene på, og jeg opplevde også, at de tingene han lærte oss, funket veldig bra, og det føltes veldig mere bekvemt enn måten jeg har handlet på til nå.
Jeg knotet noe veldig på den ene måten å ta imot, og sende videre. Vanskelig å endre på en vane man har lagt til seg. Har drevet mye med å «kaste» Jakko fremover, og å løpe om kapp med han. Nå har jeg masse jeg å jobbe med. Kjenner at jeg gleder meg til å ta fatt på disse tingene.
Fikk også fine tips på hvordan trene inn en sikker, og ikke minst selvstendig inngang på slalomen.

Filmsnutt dag 2:

 

Dag 3 begynte sånn:

Så kom dette

Og da så det sånn ut:
 Det har som sagt vært 3 supre dager. Jakko ligger sliten i kurven sin, og nå er det bare til å lade opp til debuten vår.

Posted in Agility   Comments (2)

2 Comments »

  1. Wow så flinke dere er!!!! Når blir debuten??? *heia*

    Kommentar by Nina — 22/10/2010 @ 00:19

  2. Hvis det er en trøst så trente vi også i det hivte greiene som kom fullstendig ubedt og uvelkomment!!

    🙂 9na’en

    Kommentar by NinaH — 22/10/2010 @ 06:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment