Utstilling Nesbyen

03/08/2009 by Heidi Nilsen

Da var en flott helg over.

Fredag pakket jeg bilen, og hentet Ann Merethe og Auroa jenta rett før kl 11. Aurora jenta er vel den herligste dverg puddel jenta som finnes. Hun og Jakko er helt klar «kjærester». Hun sier ifra når andre tisper hilser på han. Jakko er hennes. Vi skulle på utstilling i Nesbyen. Vi hadde flott vær, og stemningen humøret på topp. Det er alltid så hyggelig å dra på utstilling et stykke hjemmefra, og å skulle overnatte. Dessuten, er Ann Merethe et veldig hyggelig selskap, og vi har det moro sammen. Det morsomme er at hun ikke eier sted sans, og det har vi det mye gøy med.

Når vi ankom Nesbyen camping kunne vi ikke annet enn å le. Det bilde som vi så på internett, er enten gammelt eller litt fikset. Var litt mer slitent enn det vi hadde forventet. Ikke nok med det, dama måtte heim å hænte papira, for dæm hadde hu heime. Når hun kom tilbake, hadde hun med seg reine papyrusrullen. Ha ha ha….. Vi hadde leid plassen største hytte som het stugu. Den var gammel med god.

nesbyen 107

Vi fikk også etterhvert veldig hyggelige naboer på begge sider av stugu, og latteren lå løst over rekkverket iblandt.  Jakko var nok også ekstra fornøyd, for han hadde Auroa jenta i stugu, pluss at naboen hadde ei så nydelig Jack Russel tispevalp. Kun 4 mnd, og Jakko elsker små hunder.

bergen_nesbyen 110

nesbyen 111

nesbyen 114

nesbyen 118

nesbyen 121

nesbyen 124

nesbyen 126

Vi hadde som sagt en flott helg. Alle som arrangerte ustillingen var så hyggelige. Alt fra parkeringsvakter, til kioskvakter, osv. Tror faktisk ikke jeg har opplevde det noen sted før. Hit kommer jeg helt klart til å reise igjen. Vi hadde det også så innmari trivelig rundt Dalmatiner ringen. Alle er så innkluderene og flinke til å gi råd og tips. Lørdagen ble litt spesiell. Da fikk vel halvparten av oss blått. Til manges overraskelse. Men søndag derimot, var det bedre. Da fikk vi vår 7. CK, og det er vi fornøyd med. Men noe som var helt rått, og som fikk det til å komme et par drypp fra øynene, var når Siv og Campari ble BIS. Det var stort.

Så gikk turen hjem. Den gikk veldig greit, helt til vi kom hjem, og jeg skulle fylle drivstoff på bilen. Da klarte jeg å glemme å sjekke hva jeg skulle fylle. For vi har nemlig en bil som går på diesel og en som går på bensin. Har ALLTID dobbelt sjekket, men ikke denne gangen nei. Var så gira på å komme hjem og sliten, så jeg fyllte bare av gammel vane. Min bil er nemlig bensin, og Helge’s som vi hadde brukt nå er diesel :-(. Vi var heldigvis på Svinevoll, som er 2 km fra heimen, og når bilen begynte å nøkke litt, fortsto jeg akkurat hva som hadde skjedd, så da var det bare å stoppe så fort det var mulig. Tror vel ikke jeg kan huske at jeg har litt så kald noen gang før. Så da var det bare å ringe til Helge. Vi er da så «uheldig» å ha en kammerat som er naboen vår, og som i tillegg er bilmekkaniker, så han måtte til pærs :-). Det endte heldigvis bra. Bilen ble tømt for drivstoff  som bestod av ca 55% Bensin og 45% diesel, og trillet bort til pumpen og fyllt opp med REN diesel :-). Puh,……

Konklusjonen er iallefall at det var en flott tur, med litt ekkel slutt.

Posted in Utstilling   Comments (3)

3 Comments

 1. Hei Heidi,
  Takk for sist, hyggelig på Nesbyen ikke sant?Selv om det er «vanskelig» å finne fram:-)Hva gjør det om hytta er litt sliten når man ellers har hyggelig selskap, været var jo bra og da kan man jo være ute.
  Så herlige bilder av Jakko og den lille valpen.
  Sees vel snart igjen ringside.
  Kirsten

  Kommentar by Kirsten — 03/08/2009 @ 22:11

 2. Hei og hopp.
  Takk for nok en kjempehyggelig utstillingstur sammen med deg og Jakko.
  Rora-ungen er helt klart av den mening at Jakko er mannen i hennes liv, ha ha ha. Gleder meg allerede til vi skal på vår neste lang-tur. Joda, hytta var god og gammel å vi fikk oss en god latter.
  Så bra at bilen til Helge tålte litt blanding,må si jeg er glad det gikk fint.
  Ellers så må jeg bare si at hverken min stedsans eller GPS`n gjør imponerende valg, men så flott natur da. Ha ha ha.
  Vi snakkes.

  Kommentar by Ann-Merethe — 05/08/2009 @ 16:45

 3. tittaboo:)
  her har det skjedd flere ting siden jeg var innom sist:) Det er veldig hyggelig å være ringsides med dere. Gleder meg allerede til nestegang:) Godt turen endte godt for dere da:) ses snart igjen. klem fra siv og prikkenumsene:)

  Kommentar by siv kindlistuen — 17/08/2009 @ 17:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.