Beitstølen!

31/03/2011 by Heidi Nilsen

beito 039

beito 042

beitostølen 105

Det var utrolig flotte løyper og nydelig vær. Litt bedre løyper der enn her i Fon. Må være flink å reise mer avgårde med prikkedyret på skiturer neste år. Han digger det helt rått. Han hadde jevn fart hele tiden, og viste så tydelig at han liker det.

beitostølen 107

beitostølen 108

After langrennski på Peppe’s

Vi tok den korte veien tilbake til hytta.

DSC05830

DSC05834

En perfekt måte å avslutte en lang dag ute i sol og kuldegrader.

DSC05838

Oppdekningen på dette bordet gir et veldig godt bilde av denne gjengen med jenter som har et par tre turer sammen i løpet av året. Vi har det sykt moro. Tror ikke jeg ler så mye som jeg gjør på disse turene. Tema for borddekningen fikk vi aldri vite av de ansvarlige.

DSC05841

Posted in Ferie,Hundelivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment