Tur med Helene og Tequila

16/08/2009 by Heidi Nilsen

Det mest vanlige, er at folk går ut i hagen å høster epler, pærer, bringebær, osv. Jeg derimot, har vært ute i min egen hage, å høstet kantareller og blåbær. Morsomt. Det sier litt om hvordan jeg bor. Ganske landlig.

I går, var jeg skriver på dalmatiner utstillingen på øvrevoll. Fy søren så sliten jeg var når jeg kom hjem, men det var veldig lærerikt. Kan godt hende jeg sier ja hvis jeg blir spurt en annen gang (hvis de ikke har fått skrekken av skriften da).

Dagen i dag, har blitt brukt til å gjøre en hel masse. Det er det som er så slitsomt når det er helg. Det er så innmari mye man skal rekke å gjøre. Men jeg fikk et deilig avbrekk, når Helene og Tequila kom til oss. Vi tok med oss hundene ned til Revå for å la dem bade litt. De er begge to pyser, men Jakko har virkelig fått litt sansen. Han svømmer ikke, men han løper ut så det plasker rundt han. Han dukker faktisk også HELE hodet under vann. Han har blitt helt rå. Han fant på noe helt nytt i dag også. Han graver i vannet, så vann og sølespruten står ut bak han. He he he he…….vi lo godt av han da ja. Mens Tequila, var veldig kjedelig i dag. Jakko gjorde det meste han kunne for å få henne til å være litt med på å herje litt, men nei da. Hun tok livet veldig med ro i dag. Var på ingen måte interessert i å leke, løpe, eller bade noe særlig. Så Jakko hadde en masse raptus helt alene. Han hadde mye gørr som skulle ut i dag tydeligvis, til god underholdning for oss som så på.

Besøket ble avsluttet med is med varme blåbær (Helene sitt tips), og det var knall godt.

Posted in Daglilivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment