Agilitytrening

20/08/2009 by Heidi Nilsen

Idag har vi fått kommet igang med hverdagen igjen. Vi reiste ned til Tønsberg hundeklubb, for å være med på fritreningen til agilitygruppen. Dro litt tidlig, for å kunne se på Tarjei og Helene først, som går på videregåendekurs. Gleder meg til de er ferdig med det, sånn at vi kan trene sammen igjen. Været slo til med regn, torden og lyn når vi startet treningen, men det stoppet ikke oss. Vår tidligere instruktør var også med å trente, og jeg ble ganske fornøyd, når hun antyder at vi må har trent mye i sommer, for Jakko var så konsentrert. He he he…….måtte innrømme at det ikke var tilfelde, men at han antagelig var så fornøyd med å være igang med trening igjen. Så vi hadde en flott treningsøkt. Vi gjør bare noen enkle kombinasjoner, og korte økter. Jeg tror det er det lureste. Det tror jeg er måten å få Jakko til å være engasjert på. Kommer til å jobbe for å prøve oss å bronsemerket, som er om en mnd ca.

Posted in Agility   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment