Jakko skal bli pappa

22/08/2009 by Heidi Nilsen

Nå har det gått ca 5 uker siden Jakko og Fortuen ble parret. Må jo bare innrømme, at spenningen har vært stor rundt det om Fortuna har tatt seg. Men nå har vi fått et bilde av henne.

DSC01421

Må jo si at dette ser ut til å ha blitt noe. Hun har vokst noe veldig rundt magen, og med de endringene som Tatjana forteller om, som blandt annet at hun drikker mye, kan jo tyde på det også. Men vi får jo bare vente i spenning i 4 uker til.

Vi passer også Boarder Collien Tico for Camilla. Det går knall fint. Men, Jakko har noen raptus innimellom, hvor han virkelig forteller Tico hvor plassen hans er. Er tøft å se på, men sånn er det jo. De er to gutter i den rette alderen. Tico er også utrolig flink på å legge seg helt flat. Han underkaster seg med en eneste gang. Flinke gutten som ikke tar opp kampen. Det ser ofte værre ut enn det er. Men jeg synes jo så synd på han, når han velger å være i et annet rom en liten stund etterpå. Men de står også ute i gården sammen i mange timer hver dag, og det går strålende. Tico koser seg nok her. Spennende å se når de kommer hjem, åssen han reagerer da.

I dag har det vært strålende sol, så da har jeg endelig fått malt endel. Er litt stesset med at det går mot vinteren, og at jeg ikke skal rekke å bli ferdig. Hmrf……. jeg vil bli ferdig i år.

Posted in valper   Comments (1)

1 kommentar »

  1. fine Fortuna jo! 🙂

    Pass på å støtt Jakko masse ovenfor Tico. Sånn at du slipper å støte på sammen problem som jeg gjorde…. Det unner jeg ingen, og er myyyye bedre å fortelle minsten at du støtter eldstemann hele tiden, enn å plutselig fortelle det…. 😛

    Kommentar by IM — 24/08/2009 @ 22:23

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment