Agilitytrening

25/08/2009 by Heidi Nilsen

Ojojoj, får en dag vi har hatt. Vi har vært å trent agility, og det gikk knall bra. Er så innmari stolt av hunden min. Han blir bare flinkere og flinkere. Han blir lettere å lettere å jobbe med, og han elsker det. Vi storkoser oss. Vi fikk også skryt av hun som har vært vår instruktør, samt av ei annen veldig flink jente. Fikk beskjed at jeg jobber såååå bra med Jakko, og at jeg tilpasser treningen veldig bra til han, og at jeg sørger for at det bare er positivt. Treneren vår sa at hun faktisk måtte lære av meg i forhold den ene hunden hennes, og sånt blir man jo stolt av.

i239851519_85106_7

 

Vi har helt klart funnet noe vi kommer til å drive med. Nå har jeg kun fokus på å ha kontroll (at han holder seg på banen med meg) og at vi kun skal ha masse positive opplevelser på banen. Tenker ikke noe på tiden. Vi har mer enn nok med å konsentrer oss om å gjøre hinder på best mulig måte, og ikke minst………jeg trenger masse trening på riktig handling. Stakkars Jakko, ….det er nok ikke alltid like lett å skulle følge mine kommandoer bestandig :-).

Posted in Agility   Comments (2)

2 Comments »

 1. Så moro at dere har funnet noe begge liker, og at du føler det er stadig framgang. Blir nok ikke lenge før du tester på tid også tenker jeg. Følger med:-)
  Lykke til!

  Kommentar by Kirsten — 25/08/2009 @ 22:16

 2. så moro!! 😀

  jeg er bare litt misunnelig ja….. 😛 Håper jeg får til kurs med en av hundene til våren!!! 🙂
  eller så må jeg ta privattimer med deg på søndager når banen ikke er i bruk… thihi…..

  Kommentar by IM — 25/08/2009 @ 22:23

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment