Besøk av Simon

25/08/2009 by Heidi Nilsen

Jeg har jo helt glemt å skrive noe om lørdagen, som vi hadde besøk av Simon. Det var første gang vi skulle passe Simon her hos oss over natten. Må si jeg gruet meg litt, for han er liksom ikke så veldig opptatt av tante. Tror kanskje han tenker på meg som hun med de ekle hundene. He he he…….han er helt oppriktig ikke så veldig glad i hund og katt. Han grøsser noen ganger når han tar på Jakko. Ha ha ha…… Tror ikke at mor og far får mye mas om dyr med den gutten der. Men han sliter litt med den tanten han har fått utdelt da. Hun er nemlig veeeeldig opptatt av dyr, og spesielt hund. Men jeg får vel «kjøpe» han litt med kakebaking og annet morsomt, etterhvert som han blir større.

Denne lørdagen hadde jeg gått til innkjøp av en bil og en båt til å bade med, og såpebobler. Det funket perfekt. Vi hadde det så trivelig, men jeg må jo innrømme at man merker man er litt eldre. Men det morsomme, er at jeg oppdaget hvor mye mer man egentlig får gjort når man har små i huset. Da må man forte seg å få unna ting hver gang man har anledning. Så når klokken var 10.30 søndag «morgen» hadde jeg  fått unna mer, enn mot normalt.

 

Men han sjarmerte virkelig tante i senk. Til lørdagskvelden, fikk han sin egen lille bit av tantes barnevennlige pizza. Gutten hadde føttene godt plassert på bordet, og sa nam hver gang han bøyde seg frem for å hente en ny bit. Det er gutten til tante det,……love is in the air.

Simon og agility 008

 

Simon og agility 012

Posted in Daglilivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment