Camilla’s bursdag og Simon’s katter!

29/08/2009 by Heidi Nilsen

I dag har vår kjære datter bursdag. Vi reiste mannskterke til henne i dag, og hadde med litt kake og kaffe. Mor hadde bakt dajmkake, som er hennes favorittkake, og mormor hadde med nybakte deilige boller. Det var en veldig hyggelig sammenkomst. Simon var skikkelig i farta. Han klatret høyt og lavt, så det var bare til å holde et godt øye med han.

Fikk også vite en litt morsom ting i dag. Linda og Claudio skal hente 2 kattunger i morgen,……..ha ha ha, og Simon som grøsser av dyr.

i149426650_29404_7

Hi hi hi………….Dette gleder jeg meg til å se. Vi får jo også en litt annen utfordring nå da……Jakko som pleier å være med på besøk!!! Hmmmm……..dette kan bli en thriller. Ja ja ja,……vi får jo bare prøve å være hyppige gjester nå i begynnelsen, og håpe at vi kan få de til å tåle hverandre, ellers har vi et «problem».

i177889346_32806_7

Posted in Daglilivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. høres ut som du har litt kattetrening foran deg. 😉 hihi…

    Kommentar by IM — 30/08/2009 @ 19:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment