Jakko skal bli pappa!

02/09/2009 by Heidi Nilsen

Hadde vel egentlig ikke tenkt til å blogge noe i dag, men så fikk jeg et oppdatert bilde av søte Fortuna som er svanger med avkom etter Jakko. Å da er det bare kul umulig å la være å legge ut skrytebilde av henne her på bloggen.

Fortunaca6,5u

He he he…………..kan ikke skjønne annet enn at det må være litt mer enn 2 valper i denne magen. Det er ennå 2,5 uke igjen før valpene er ventet. Spennende er det ihvertfall. Kommer til å gå fort. Dagene og uken flyr jo bare avgårde.

Har også vært flink i dag. Har ryddet og «rigget» bilen klar til fredagen. Da reiser nemlig jeg og Helene på agilityhelg på Hove i Arendal med Tønsberg hundeklubb. Vi er kjempe spente og gleder oss veldig til 3 dager med masse trening. Blir også moro å møte litt nye mennesker, og lære masse nytt. Håper å få til masse filming.

Posted in valper   Comments (2)

2 Comments »

  1. valper er det i hvert fall! 😉

    kos dere på agilityhelg.
    Gleder meg til referat! 😉

    Kommentar by IM — 03/09/2009 @ 11:50

  2. Gratulerer! Kos dere masse i Arendal!!

    Kommentar by Marit og Petra — 03/09/2009 @ 13:33

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment