Agilityhelg i Arendal

10/09/2009 by Heidi Nilsen

Da var det endelig tid til å blogge litt igjen. Har vært på en fantastisk fin tur i Arendal, hvor agility stod på timeplane i 3 hele dager. Det var knall gøy. Var så heldig å hadde to flotte jenter som reisefølge,…..nemlig Helene og Tequila. Vi dro hjemmefra grytidlig fredag morgen. Kl 06.30 allered stod jeg i gårdsplassen til Helene. Turen gikk kjempe fint, og vi hadde ganske like reisevaner, he he he……..Begge liker å kose seg litt ekstra.

Vi hadde også rom sammen. Stort rom faktisk. Helene var kjapt ute med å sikre seg dobbeltsenga,…….kjekt når hun har den minste hunden, og siden vi i tillegg skulle være litt uskikkellige, å ha hundene i senga om natten. Hmmmm……..For å si det sånn, jeg har reservert dobbeltsenga neste år. Hi hi hi……Vi bodde  forresten på Hove leirsted, som ligger på Tromøya. En fantastisk flott plass med utallige tur muligheter, og veldig spennende natur. Synd vi ikke fikk tid til å nyte den mer. Dagen var fylt til randen med trening. Var nesten ikke tid til å gå på do engang.

Dette ga virkelig mersmak. Vi lærte mye nytt. Noe har jeg helt klart opplevd som en aha opplevelse, og kommer til å bruke videre i treningen. Vi lærte å lære inn slalom på en måte jeg ikke har vært innom før. Nå skulle vi la hunden tenke selv. Det var veldig riktig måte å gjøre det på for Jakko. Nå i dag på treningen gikk han slalom helt av seg selv. Jeg kjente det boblet i meg av glede. Dette var moro. Hadde også et par veldig bra handlinger fra min side i dag, i forhold til hva jeg pleier, og det er vi fornøyd med. Men jeg hadde en hund som ga meg fingeren opptil flere ganger i dag. Blir litt lei og frustrert når han er sånn. Nå vil jeg ta litt mer tak i det. Kan ikke holde på sånn.

Her er litt bilder fra Arendal turen:

IMG_7572

IMG_7571

IMG_7671

IMG_7663

IMG_7664

IMG_7672

IMG_7673

 

 
Belønning er viktig!

IMG_7683

 Så er det toppen av lykke når vi er på tur, med lange dager med masse trening……….sove i senga med mor. Senga til Helene og Tequila var også veldig fristende. Jakko hadde som fast vane, å vekke Helene og Tequila på morgenen når vekkerklokka hadde ringt.

IMG_7676

Posted in Agility   Comments (3)

3 Comments »

 1. missunelig!!!!! 😛

  Så flinke dere er til å trene!! 🙂 Å så høyt Jakko hopper! 😉
  Den fingeren har Elmer også blitt god på å bruke i det siste… hmpf!!!
  kjipe saker! 😛

  IM

  Kommentar by IM — 11/09/2009 @ 23:59

 2. Så morro at du har blogget igjen;) stilige bilder du har lagt ut, her ser jo Jakko bare rå flink ut og super fokusert:D
  Gleder meg til vi skal trene sammen fast.
  klem

  Kommentar by Helene — 12/09/2009 @ 19:04

 3. dette ser virkelig gøy ut Heidi, øyst å prøve jeg også:))

  kjempe fine bilder:))

  Kommentar by Stine — 27/09/2009 @ 01:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment