Ny tanteunge!

20/09/2009 by admin

I dag har det vært en knall søndag.

Dagen startet med at jeg våknet av meg selv veldig tidlig (09.00 som er tidlig for meg), selv om vi var seeent i seng etter et veldig hyggelig besøk av Helene og Frank på lørdagskvelden. Det er deilig. Da får man litt ut av dagen. Jeg var skikkelig effektiv. Har alltid vært sånn,……….er full av fart og arbeidslyst når jeg har stått opp. Mange ganger går det fort en time før jeg får kastet meg over frokost. Skal ofte bare gjøre det og det og det,……….osv. Men som sagt, jeg fikk gjort en god del ting. Prøvde til og med å lage en brøddeig, som skulle langtidsheve i kjøleskapet. Nå står de på benken å bare venter på å bli prøvesmakt. Bruker aldri oppskrift og da er det så spennende å skjære over å se hvordan det ble.

På formiddagen i dag, reiste vi til Linea og Sven Erik (Helge’s søster og hennes mann), for å beundre vårt nye tante og onkel barn. Lille Lone ble født 08.09.09. Tante prøvde å be mor om å holde igjen en dag til. Da hadde det blitt litt stilig fødselsdato. Hun var ikke helt enig med meg,……….hmmmmm merkelig, he he he…….. Men som sagt, vi fikk hilste på nydelige Lone.

IMG_7783

  Mor og datter!

Etter besøket, var det agility som stod på timeplanen. Helge skulle være fotograf for Tarjei, og Helene og jeg hang oss på for å trene litt samtidig. Vi brukte kun hindre. Vi lagde en liten fremadsendings bane, og brukte et hinder til å trene åttetall, og å bare trene å sende over hinder fra ulike vinkler. Vi hadde litt regn i ny og ne, men det gjorde ingenting. Helene og Tarjei er ikke fullt så glad i all slags vær som meg, men har de blitt venn med meg så har de blitt venn med meg,…….de slipper ikke unna. Det var utrolig deilig å ha plassen for seg selv, og vi kunne la hundene fly løse rundt. Håper vi får til det flere ganger.

Posted in Daglilivet   Comments (2)

2 Comments »

  1. Å, så søt baby, sikkert stas for tante det:-) Travle tider hos deg med nye «titler» bestemor,tante osv.
    Venter jo på noen valpebilder snart også da….

    Kommentar by Kirsten — 21/09/2009 @ 17:36

  2. Hei tante.
    Koselig at vi er foreviget på dine sider da ;)Klemmer fra oss 🙂

    Kommentar by Linea — 13/10/2009 @ 23:49

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment