Søndag på godt og vondt!

27/09/2009 by Heidi Nilsen

Idag hadde jeg en fri søndag for første gang på leeeeenge. Det kunnet vært deilig det.

Hadde avtalt med Helene å møtes på Tønsberg hundeklubb for å trene litt agility, men så ble Helene nødt til avlyse avtalen. Var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre. Hadde også veldig lyst til å bli med søster, svoger, tantegutten og mor på turpasstur, men jeg våknet med en verkende kropp og en dundrene hodepine, og så lavt energinivå, at jeg følte at jeg ikke var i stand til å gå en løype på 5 km engang. Så for meg at de måtte hente meg med hest og slede langt inne i skogen fordi jeg ikke orket å gå på egne ben. He he he……… Helt sant! Bare det å bevege seg har vært et pes idag. Hmmmm……….prøver kroppen min å fortelle meg noe tro,………får tenke litt på det.

Enden på vise var i allefall at jeg tok meg en liten tur til Tønsberg. Måtte hente sønn uansett, så da kunne jeg være litt på klubben å trene Jakko i samme slengen. Det var jo bare å stoppe når jeg ikke orket mer. Vi hadde en fin trening. Trente tunnelinnganger i forskjellige vinkler, og noe hopp trening, og fremadsendinger over hinder. Det ble en flott økt. Deilig når man har banen for seg selv. Da kan Jakko løpe rundt, og det er ingen grunn til å stresse med at han stikker til andre hunder.

Dro også en liten tur opp til søster for å vise Jakko hva de har fått seg,………2 pusekatter. Jiiiihaaa, tenkte Jakko når han fikk se dem. Vi får nok en liten jobb å gjøre der. Han dro meg faktisk litt bortover terrassegulvet en gang. He he he…..var litt ukonsentrert der et lite øyeblikk. Den ene katten tror jeg det skal bli litt greit med. Han er ikke av de mest redde jeg har sett, men jenta er noe mer skeptisk. Men vi får være litt flinke å besøke dem hyppig nå i begynnelsen. Tror Jakko synes det er veeeeldig greit. Han vil veldig gjerne ha et pus eller to å leke med.

Nå håper jeg bare at formen tar seg opp til i morgen. Har vondt overalt. Energibeholderen er helt tom. Sliiiiten.

PS! Fikk vite i dag at «farmor» kan få besøke barnebarna snart. Gled dere,…….da blir det skikkelig bildespam på siden her. Gleder meg helt villt.

Posted in Daglilivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment