Høst og sykkel

28/09/2009 by Heidi Nilsen

I dag har jeg hatt en bedre dag i kroppen. Vi har høstferie fra hundeskolen i dag, så da hadde jeg plutselig en frikveld. Hmmmmm………….hva skulle jeg bruke den til da tro? Hadde lyst til å både rydde, vaske, sykle med Jakko, osv. Men nå har det seg sånn, at kvelden består ikke av så veldig mange timer, så her må jeg velge. Æsj,……..vil alltid gjerne rekke alt. Men valget falt på sykkeltur med Jakko i skikkelig høstvind. Det var veldig deilig, selv om vi hadde motvind mesteparten av veien. Syklet opp til søster, og fikk sønn til å hente oss der. Vi er ikke så godt trente noen av oss, så da tenker jeg at 1 mil er nok.

Og som de sier i Europris reklamen, ……………kjøpte et eller annet, og hadde mer til overs, så kan jeg si at, jeg var på sykkeltur, og hadde mer tid til overs, så da fikk jeg ryddet litt også . Så da må jeg si meg fornøyd med denne mandagen.

Posted in Daglilivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment