En kjølig agilitykveld.

30/09/2009 by Heidi Nilsen

Igår fikk vi smake på at høsten har kommet, og at vinteren nærmer seg. Det var rim på jordet i går når jeg reiste til jobben. Det er noe av det vakreste jeg vet, og når sola da i tillegg er på vei opp, får jeg så inderlig lyst til å gå lang tur å nyte naturen. Men akk ja, jobben kallet.

På kvelden skulle jeg på agilityfritreningen, noe som jeg alltid gleder meg til. Tirsdagstreningen begynner ikke før kl 20-22, litt sent, men samtidig får man litt tid hjemme til å gjøre ting som BURDE være gjort. Rakk både det ene og det andre av ting som har ventet leeeeenge. Fikk telefon av Helene om vi skulle lufte hundene sammen før treningen, og det var en knall ide. Da fikk de skikkelig oppvarming. De løp som gale, trynet så lange de var innimellom, og vi terpet litt lydighetstrening samtidig. Var veldig spent på hvordan dette ville gi utslag på agilitytreningen etterpå. 

Resultat: Helene må gå tur med oss før hver eneste trening fra nå av, så hundene, spesielt Jakko får ut masse energi og gørr først. He he he……  Jakko var så i kontakt med meg omtrent hele tiden. Han tok seg IKKE en eneste tur ut av banen. Vi hadde tidenes trening i mine øyne. Vi klarte å gjennomføre alle de hindrene jeg hadde bestemt meg for uten «miss», flere ganger. Vi passerte flere hunder, UTEN at Jakko murret. Jeg er overbevist om at det var et resultat av at han hadde fått løpt skikkelig fra seg før treningen. Stressnivået hans var lavere enn det pleier.

Hi hi hi…….hadde en litt morsom opplevelse der også. Jeg hadde satt han i et av burene som er på siden av klubbhuset. Det er litt mørkt der, men bra ellers. Skulle opp å hente han for første runde på banen. Jeg så at han skvatt skikkelig når jeg kom gående, og han begynte å knurre i tillegg. «Stakkars», han ble litt rar etterpå, når han så at det var mor som kom. Hi hi hi…..

Posted in Agility   Comments (3)

3 Comments »

 1. hehehe. Jeg er ALLTID med på tur jeg vettu!

  Kommentar by Helene — 30/09/2009 @ 16:48

 2. Så bra at det hjalp å få ut det høyeste energinivået før trening! 😉

  Stakkar Jakko som gjorde feil og knurret på mutter’n…. tror mine hadde blitt fryktelig lei seg i hvert fall! Men han ble jo skremt…..

  Kommentar by IM — 01/10/2009 @ 10:20

 3. Hehe fortuna blir alltid kjempe flau når hun kjefter på folk som hun egentlig kjenner. Som pappa, Kjetil og ikke minst meg. Da blir hun helt øreløs 😛 haha

  Kommentar by Tatjana — 04/10/2009 @ 23:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment