Litt av hvert!

13/10/2009 by Heidi Nilsen

Jeg får vel ta meg tid til en liten oppdatering. Fått litt «klager» på det. He he he……..Har vært en veldig hektisk periode, med både positive og negative ting, men det er vel det som kalles livet. Uten både positive og negativ ting, ville nok hverdagen blitt ganske kjedelig. Det har skjedd en del store endringer, som skal fordøyes. Men det skal vi snu til noe positivt.

På torsdagen som var, gjorde høsten seg bemerket, med et skikkelig ruskevær. Jeg har da blitt så ivrig på å trene agility, og etter en knall trening tirsdagen før, bestemte jeg meg for at vi ikke skulle la været stoppe oss. Vi reiste først å gikk tur med Helene og Tequila før trening, og deretter på klubbhuset for å trene. Jakko stakkar, ble ganske våt ja. Det var kun 2 andre å trente, så vi ble der ikke særlig lenge.  (Har rykte på meg, at folk trenger ikke være redde for å være alene på trening. Heidi kommer uansett :-)). Men Jakko var jo våt i sikkert et par timer tilsammen, før vi kom oss inn. Tørket han litt med føner, men ikke nok. Dagen etter regnet det igjen, og mer våt ble han, og neste dag der igjen. Iallefall,…………..enden på visa, er at på søndag kveld, oppdaget jeg at han hadde så vedig mye «utslett/kviser» i ansiktet. Plutselig begynt to av dem å blø litt, å da var jeg ikke sen om å skjønne at det var våteksem/hårrotbetennelse. Helene og jeg surfet litt etter råd for å stoppe dette på nettet, og fant ut at vi klipper bort pelsen rundt sårene, renser og smører de litt. Det var en kjempe ide. Jeg klarte å bremse det, sånn at når vi kom til dyrlegen på mandag, hadde det ikke utviklet seg noe mer, og nå er vi igang med behandling. Våteksem utvikler seg fryktelig fort, og kan bli ganske ille, så jeg er stolt over å ha klart å stoppe det. Får vel blir flink til å tørke han etter sånne dager. Han har vært myyye våt i det siste, så jeg fikk en liten «lærepenge» der.

Fikk også vite at den ene valpen var døv, så den ble avlivet i dag. Trist :-(. Er glad det ikke er meg som er oppdretter. Det må gjøres, men jeg hadde ikke klart det,……tror jeg. Er alt for bløt. Håper jeg får besøkt valpen til helgen. Er skikkelig dårlig etter å se dem snart. De utvikler seg jo så fort. Må få fulgt med masse før de forsvinner fra Inger Marie og Tatjana.

Posted in Daglilivet   Comments (2)

2 Comments »

 1. Det der med at de blir gule i pelsen/får kviser er sånn rasen vår er Heidi. Tørke tørke tørke…..
  Elmer og Holly har hatt sine runder med kviser de å, men ikke behandlet det hos dyrlege. Selv om noen av dem har blødd, så har det gått over av seg selv altså…
  (bar for å ha sagt det)
  Synes jeg legger igjen mer enn nok penger hos vet…. 😛 men man skal jo ikke nøle med å dra dit hvis det er noe da!

  Trist med After Astrix.. 🙁 men han hadde ikke fått noe godt liv. Så frustrert som han var i kassa…. Skal si deg det, at hele hurven har blitt mye roligere etter han forsvant. Så han hadde nok, for han, et stort handicap.

  sukk.. de er 4,5uker alt!!

  Kommentar by IM — 15/10/2009 @ 21:29

 2. Tror du hadde klart det heidi… Er jo ikke akkurat stein hard jeg heller…. hehe. Men var ikke vanskelig å ta avgjørelsen, vi var jo to da 😛 Ikke når det var så veldig tydelig at han ikke hadde det noe bra, og når han ikke har det bra ved 4 uker hos mamman sin kommer han ikke til å ha det bra noe annet sted når han blir stor heller.

  Siste bildet av han har brent seg inn i hjernen min, sammen med en veldig ro, så nå er det egentlig helt greit. nesten 🙂

  Flinke dere er til å trene i all slags vær 🙂 det kunne man blitt flinkere til… *plystre*

  Gleder meg til å se dere på søndag 🙂 husk kamera MED masse batteri!

  Kommentar by Tatjana — 16/10/2009 @ 21:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment