Sånn går dagene.

27/10/2009 by Heidi Nilsen

I dag har jeg og Camilla vært å hilst på valpene. Er så innmari stolt av dem. Det er vel lov til å være det, selv om man «bare» er farmor :-)? De er kjempe fine. Er helt klart et par stykker jeg gjerne kunne tenkt meg ja. Må faktisk også innrømme at det hadde vært stor sjanse for at jeg hadde endt opp med en leverfarget dalmatiner. Hmmmm………å jeg som alltid har sagt at det kun er sort som gjelder for meg. Ja ja,……..noen ganger må man innse at ting kan endre seg.

Dagene ellers går mye bort til hund. Vi trener mye. Jeg hjelper også til med å instruere to dager i uken, + egen trening med hund 4 dager. Jeg har også endelig løst «gåten» med å si nei til Jakko. Det var så deilig å når det skjedde. Etter det har vi hatt det så gøy på treninger, og Jakko er en knall gutt å jobbe med. Vi har nok ridd den værste toppen av den siste puberteten, og nå storkoser vi oss. Er utrolig stolt og fornøyd med han. Vi har det mye gøy sammen.

Nå nærmer det seg en periode med mye utstillinger, og det gleder i oss til. Det skal bli så moro å møte igjen alle de som jeg synes jeg har fått så fin kontakt med. Må si at jeg stortrives i dalmatinermiljøet på utstillingene. Folk er flinke til å komme med tips, og man føler seg som en av «gjengen». Det viktigste er nesten ikke å «vinne» lenger, men å være sosial. Det har blitt altfor lang tid siden sist. Men et Cert er jo ikke å forakte, hi hi hi………… vi skal nok få det engang i fremtiden. Får prøve å finne en utstilling med veeeeldig få påmeldte. Ha ha ha……..

Posted in Uncategorized   Comments (1)

1 kommentar »

  1. Så koselig at farmor er stolt, vakre valper da. Jasså, så du har løst «nei» gåten du…hva med et lite lynkurs på en 1 år Dalmissjente, med høy selvtillit?? Neida,hun er ikke så ille, er vel litt min egen feil, ting tar tid, og barn,hus og jobb kommer først, men hundene er jo fornøyd , så da så..gleder oss også til litt utstilling igjen. Leto, Kongsberg og lillestrøm i november.Håper vi ses, selv om vi må «slåss» om hannhundcertet ;o) litt konkurranse er bare sunt, og især når vi er kommet så langt som du og jeg, og vet hva hundene våre er verdt..masse nemlig..for oss,og det er viktigst. Vi sees. Voffz fra team Timian

    Kommentar by Team Timian — 30/10/2009 @ 19:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment