Ustilling og agilitytrening!

08/11/2009 by Heidi Nilsen

Da er nok en helg over. Kjedelig! Har hatt en flott helg med mange opplevelser.

Fredag var jeg en liten tur innom valpene. Må forte meg nå som de er leveringsklare. De er så herlige. De lukter så deilig, og de er så deilig å bløte. Det er utrolig morsomt å observere dem når de leker og utforsker. Må jobbe hardt med meg selv for å ikke falle for fristelsen til å ha en aldri så liten levergutt selv.

Lørdagen var det endelig tid for utstilling igjen. Det har vært altfor lenge siden sist. Begynnelsen av august var sist gang, og nå snakker vi november. Hmmm,…………. Takket være så langt opphold, var nervene litt på plass igjen. Men, ikke så mye som det har pleid å være. Det er liksom ikke så skummelt lenger nå, som jeg har blitt kjent med så mange, og nå føler jeg ikke lenger at folk dømmer meg og hund pga dårlig handling. Jeg har i tillegg vært litt flinkere med å trene med han, og det merker jeg at jeg får belønning for på utstillingene. Vi hadde en flott dag i Letohallen. Jakko hadde kontakt med meg omtrent hele tiden. Det er så deilig følelse. Vi begynner å bli et flott team. Han er oppmerksom på mor. Vi var også så heldige å ha med Helene. Vi trives veldig godt med hennes selskap på turer. Jakko ble faktisk litt sjalu når hun koset med en annen hund på utstillingen. Jakko synes nok at Helene er litt bare hans.  Det var også koselig å få vise Helene vår utstillingsverden. Vi håper at hun en dag blir endel av den med oss. Det er nemlig en veldig trivelig «galskap», som bare må prøves for å forståes. Men tilbake til ustillingen. Vi var ganske flinke. Vi fikk 1.plass i åpen klasse, med CK. Men i vi fikk ingen plassering etter dette. Men CK er vi fornøyd med, og når vi i tillegg ble plassert som nr. 1 av 4 stk i åpen klasse, er vi enda mer fornøyd. Men vi kan vel ikke annet enn å innrømme at det er noen hunder vi ønsker skal få rykket opp i championsklassen, sånn at det er mulig for oss andre å få et Cert eller to eller kanskje tre også. He he he he…………

Søndag tok jeg med meg Jakko på klubbhuset, og trente agility helt alene. Det ble en veldig bra treningsøkt. For det første, er det knallmoro for Jakko å løpe fritt rundt på hele området. Da koser han seg skikkelig. Jeg satte opp 5 hindre, og en slalom. Jeg trente mange varianter med hindrene, og med blandt annet endel fremadsening over 4 hindre. Det gikk kjempe bra. Når jeg har ren fremadsending går det knallbra, men når jeg kommer inn i en naturlig fremadsending etter et annet hinder, blir det lett litt kaos. Da har han lett for å vente på meg. Det får jeg prøve å få noe hjelp med. Bestemte meg også for å prøve å gå slalomen uten bånd. Det fikk veldig bra. Den første gangen gikk han inn med veldig fart, og da ble det annenhver. Bestemte meg da for å gå med bånd et par ganger først. Etter det gikk det veldig bra. Han senket farten litt helt av seg selv, og gikk alle pinnene riktig hver eneste gang. Så nå er jeg kjempe stolt over han.

4 Comments »

 1. Takk for trivelig selskap på letohallen..og ja, er enig med deg, venter på at noen hanner skal bli 2 år, og rykke ut av vår klasse og inn i Championverden..skal se det blir vår tur en dag også..
  Voffz fra Trude, Timian og Mynte

  Kommentar by Team Timian — 09/11/2009 @ 08:41

 2. Problemet er jo at det hele tiden kommer nye konkurrenter i den ringen!! 😛 hehehehe…
  Og Heidi: jeg prøver bestemt og hardt å få deg til å falle for fristelsen om en leverprikk. Du TRENGER det altså!! :P(spørsmålet er vel om mannen din mener det samme?? hahahahahaha….)
  Kan jo hende vi trenger litt avlastning etter hvert…… moahahahaha. eh.. *kremt*. 😛

  Kommentar by IM — 11/11/2009 @ 11:53

 3. Hallo IM!!!!
  Ikke ta fra oss stakkarer som trakter så veldig etter sløyfa i rødt/hvit/blått .
  Nå vil vi ikke nye harde konkurrenter før vi har fått grabba til oss en sløyfe eller to, eller gjerne tre (en stor). Etter det, kan det komme så maaaange det bare vil .

  Kommentar by heidi — 11/11/2009 @ 13:21

 4. han er fremdeles ledig vettu!!!! og hva er vel bedre enn å ha to som kan fange den røde, hvite og blå for deg?`????????

  *plystre vilt*

  Kommentar by Tatjana — 16/11/2009 @ 11:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment