Agilitytrening og litt mer!

11/11/2009 by Heidi Nilsen

I dag har jeg sagt ja til å ha valpkurs etter jul ,……..grue glede litt. På tide nå kanskje! Det kommer helt sikkert til å gå bra. Men alt «nytt» er jo ofte litt skummelt.

Har også vært på agilitytreningen i ridehuset i dag. Det er så knall fint å trene der. Det er lyst, og tørt, og lite avsporings muligheter der, untatt en som så gjeeeerne vil tisse på vantet. Jobber intenst med å kontrollere han på det. Går ganske greit. Hadde kun to nesten ulykker, som jeg klarte å avverge i grevens tid. Det får man vel være litt fornøyd med, når man har en gutt i sin beste pubertetsalder. Men tilbake til selve treningen. Vi hadde en knall flott dag i dag. Vi var også så heldige å fikk noen veldig gode råd fra Kjellaug, som virket, og som vi skal fortsette å trene på. Det gjaldt både avstand til hinder, slalomterping, og ikke minst forslag på å plassere meg litt anderledes på banen. Det var så gøy når jeg merket at vi fikk det til mye bedre. Rart det med treninger. Noen ganger kommer man hjem med hue hengende ned, mens andre ganger, sånn som i dag, føler man at man svever på en liten sky av litt lykke, fordi man føler at man har fått til noe. Det er endel av det å leve.

Nå sitter jeg her å bare venter på at morgendagen skal være overstått. I alle år som jeg kan huske, har det å skulle få slangen ned i halsen vært en «skrekk» å måtte gjøre. Nå er dagen nesten kommet som jeg skal møte en stor frykt,……… æsj, fytte py, usj,……….grue grue. Men det er nå en trøst, at det er mange som har overlevd en sånn undersøkelse før meg, he he he……….. Men en ting er sikkert,……jeg skal ha MAKS dop som de kan gi når jeg skal gjøre det.

2 Comments »

 1. lykke til med valpekurs! Det klarer du flott!! 🙂
  Og så flinke til å trene agility! Misunner deg den der altså! :P’

  IM

  Kommentar by IM — 12/11/2009 @ 12:10

 2. Hei. 🙂 Er det ridehuset tilknyttet Solstad gård i Skui dere trener? Hvis det er det, er dete lov å komme og kikke en gang? (Har hest på stallen der).

  Lykke til med valpekurs, er kurset i Bærum området? Får valp rundt juletider og driver og undersøker etter gode kurs i området. 🙂

  Lene

  Kommentar by Lene — 13/11/2009 @ 11:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment