Gastroskopi

12/11/2009 by Heidi Nilsen

Ååååå for en deilig følelse å være ferdig med denne undersøkelsen. Men en ting må jeg innrømme,…….jeg gruer meg ikke på noen som helst måte til at jeg skal ha ny undersøkelse om et år. Jeg ba om å få en sprøyte, som har en veeeeeldig beroligende effekt, og det funket helt perfekt. Så når jeg hører at andre skal ha en slik undersøkelse, tror jeg at jeg fint skal klare å få dem til å grue seg mindre. Det var IKKE noe ille. Men nå er det gjort, og det var absolutt på tide. Jeg hadde spiserørsbetennelse, og nå er det medisiner fast, i laaaang tid fremover. Godt å vite at det er en grunn til at man har så vondt innimellom. Men nå blir det sikkert mye bedre, og det ser jeg frem til.

Hadde sinnsykt lyst til å være med på agilitytreningen i kveld, etter en så flott dag i går, men jeg får vel vente til i morgen eller lørdag, siden jeg har litt dop innenbords. Tror også at Jakko blir litt skuffet i kveld,…..nå som far har vært borte, har han fått lov til å ligge i senga hos mor, og jeg juger ikke, men han ligger på armen til og med. Ha ha ha…….. Når katten er borte, danser musene på borde.

Posted in Uncategorized   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment