Utstilling kongsberg!

15/11/2009 by Heidi Nilsen

Ja ja, da var nok en utstilling over. Den ble ganske anderledes enn forventet. Av alle hannhundene var det KUN 2 som IKKE fikk blått. Hmmmm…….litt spesielt. Til og med en champion fikk blått. Nei, dette var noe snodige greier. Men da fikk vi jo masse å snakke om rundt ringen.

Tarjei prøvde å handle Jakko i dag, sånn at han fikk trent litt før Lillestrøm. Det var egentlig litt morsomt, for da kunne jeg se hvordan han var og oppførte seg i ringen. Kunne lett se at han er litt smalsporet bak ja. Jeg stod å så fra samme vinkel som dommeren. Hmmm……….får håpe at det ikke skal ødelegge for at han skal kunne få et Cert. Men det vil tiden vise. Det var egentlig en merkelig følelse, å være på utstilling, men ikke stille allikevel :-). Tarjei ble jo også bare kastet inn i oppdrettet klassen som handler. Det ble han tatt skikkelig på senga. Men han utførte jobben kjempe bra. Han er jo den fødte handler. Underlaget var også Æsj, hunden skled veldig, så mange av dem ble stående litt krøkkete.

Godt det bare er 2 uker igjen til neste utstilling. Har vel egentlig ikke de høyeste forventingene til den, siden det er årets største utstilling, og garantert maaange flotte hunder, men en flat rød hadde rettet opp dagens blå :-). Men tiden vil vise.

Uansett, så er det så trivelig ringside når vi er på utstilling. Vi er en hel gjeng, som prates å har det så hyggelig.

1 kommentar »

  1. ja, vi havnet jo i samme båt til slutt. Og Lillestrøm..vi får bare krysse fingrene. Men Timian har fått sine Cert av mannlige dommere, tror han blir litt for mye kar for kvinnfolka, æsj !! Vi får heller satse på¨Bø i februar neste år, har alt meldt på begge to, dommer’n er fra Spania, så der skal vel alt kunne hende…alt fra gult til cert mener jeg..he-he

    Kommentar by Team Timian — 16/11/2009 @ 23:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment