Svineinfluensa!

16/11/2009 by Heidi Nilsen

Hmmm,………….nå har jeg noen spennende dager foran meg……   Fikk akkurat vite at Tarjei har fått svineinfluensa, og vi som klemte i går, WRÆÆÆÆÆLLLLL!          

grisunge

Ja ja,………….tiden vil vise om det er veeeldig smitsom. Tarjei,…..du får en kaktus av meg hvis jeg får det altså. Har ikke tid til å bli syk nå. Skal på agilitykurs til helgen, og det ser jeg veeeeldig frem til altså.

Posted in Uncategorized   Comments (2)

2 Comments »

  1. «heldigvis» er det 14 dager inkubasjonstid(?) på influensa’n…. 😛
    MEN du får ikke komme på noe farmorbesøk før det er sikkert at du enten har hatt, eller ikke får influensa’n. Jeg vil nemlig ikke ha den tenk!! 😛
    Lykke til på ag-kurs! 😉

    Kommentar by IM — 16/11/2009 @ 13:46

  2. hmm,,, jeg har jo lyst på kaktus da,, de klarer jeg ikke å drepe,, hehehe.. men vill ikke at min kjære heidi skal bli syk,, men Tamiflu (eller hva det heter) fungerer utmerket 😀 i do loooove you…. klem klem

    Kommentar by Tarjei,, — 19/11/2009 @ 21:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment