WONDERFUL SATURDAY!

21/11/2009 by Heidi Nilsen

He he he……………

Det kan ikke annet en sies, at når man får shoppet litt seriøst (LOVE shopping), mest julegaver, men også litt impuls til seg selv (hmmmm,…….litt dyrt kanskje), og samme dag, være med på et agilitykurs, som man får flere aha opplevelser på, og at kurs holderen i tillegg er dansk ( jeg elsker det danske språk, ikke rart siden jeg er 50% dansk), + at man har fått investert i et nytt stort deilig bilbur, DA er det en wonderful lørdag. Skal ikke mye til for å glede en «jente» som meg.

004

Vet det ikke ser mye ut, men det er ikke alltid størrelsen det kommer ann på 🙂

005

Med disse tror jeg at jeg går en varm og tørr vinter i møte, når jeg er på kursplassen, og på lufteturer i dyp snø :-). Er veldig fornøyd med at jeg har fått meg noen skikkelige vinterstøvler i hus. Har snart brukt opp mine høyt elskede fjellsko, som jeg kjøpte i Sveits :-(.

003

Gleder meg veldig til Jakko skal i bilen i morgen når vi skal på kurs igjen :-). Gutten har fått et bur som er dobbelt så stort som han hadde fra før. Det er også høyere. Tror han kommer til å bli fornøyd nå. Det bør han,…….det tar nemlig hele bagasjerommet :-). Men det er han verdt.

007

Kvelden i dag ble avsluttet med stekt andebryst med rosenkål, aspargesbønner og ovnstekte poteter. Etterpå vanker det marinert jorbær med is. Det er WONDERFUL SATURDAY 🙂

2 Comments »

  1. Åhhh, både misunnelig og sulten ble jeg nå…knall tøft biltur, kjøpt hvor og hvor mye sa du ?

    Kommentar by Team Timian — 23/11/2009 @ 21:37

  2. Jeg er såååå innmari fornøyd med buret. Jakko er også fornøyd. Han hopper inn i buret uten å mukke lenger. Har kjøpt det hos Høiseth (de som lager hundemat) her i nærheten. Det var et bur som ikke hadde blitt hentet. Betalte 1200,- De lager bur etter de målen kunden vil ha. Dette skulle man tro var bestilt til min bil 🙂 De lager bur fra mai og frem til oktober. De andre mnd er de for opptatt med hundemat. Men de har noen bur stående som ikke er hentet.

    Kommentar by heidi — 23/11/2009 @ 23:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment