FRUSTRERT!

22/11/2009 by Heidi Nilsen

Jeg blir så frustrert, når jeg føler at folk ikke tror jeg trener med Jakko. Argggg,………..

Han får alltid belønning for å ta kontakt med meg, jeg trener alltid på at han skal komme til meg når vi er på tur, og det belønnes. Jeg vet at jeg gjør mye feil i min oppdragelse/trening av hund, men gi meg i det minste en følelse av at jeg gjør noe riktig!!!

Noen sier at man bare skal fortsette når hunden jukser på et hinder, av andre får man beskjed om at man tillater hunden å jukse, og at man ikke er konsekvent. JEG BLIR GAL!!! Ikke lett å trene hund. Hva i svarte er riktig??? Akkurat nå kjenner jeg at motivasjonen er på vei ned en tur. Ikke bra,………..men når jeg får blåst ut litt, er vi vel i gang igjen med godt mot.

Posted in Hundelivet   Comments (3)

3 Comments »

 1. Det riktige er det du føler er rett.
  MEN selv ville jeg nok bare fortsatt om hunden jukset på et hinder (for å holde selvtillitten oppe) og heller gått tilbake siden og trent KUN på det hinderet han jukset på slik at det ble utført rett…..
  Men er frustrerende når man får ørten forskjellige metoder.
  (derfor man skal holde seg til en intstruktør?? 😛 hehehehe)

  Kommentar by IM — 22/11/2009 @ 20:48

 2. Synes du er flink jeg Heidi…hvis du noen gang tror Jakko ikke hører på deg, kan du godt få låne en av mine to…kremt,rødme..da skjønner du at akkurat din hund egentlig er champion lydighetsmester..

  Kommentar by Team Timian — 23/11/2009 @ 21:39

 3. Jeg VET du er flink jeg Heidi. Jeg beundrer din tålmodighet så veldig. DU trener jevnlig, du gir masse hver gang, du gjør det beste du klarer til en hver tid!!!! Ikke gitt å la noen trykke deg ned. Stol på deg.
  Og nettopp fordi det fins like mange meninger som det fins hunder kan det være lurt og prate med mange instruktører også gjøre det som føles rett for deg. Føles det rett for deg og du ser at det funker for hunden, så er det BRA. Uansett hva andre forteller deg:D
  Gla i du. Stor klem

  Kommentar by Helene — 25/11/2009 @ 11:41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment