Tirsdagstreningen

25/11/2009 by Heidi Nilsen

I går var på hytta på agilitytrening igjen. For engangs skyld var det oppholdsvær. Det var veldig deilig.

Jeg fokuserte en del på starttreninger. Beveger meg rundt omkring, beveger litt armer så tilbake å belønner. Han var veldig flink på dette. Løp også litt. Dette kommer jeg til å ha fokus på hver eneste trening. Hans startkommando er frem. Det ble blandt annet satt opp hinder som stod etter hverandre på langs, hvor jeg prøvde meg på å sende han over hinder, for å hente han tilbake over hinder, så sende ut igjen. Kort fortalt, hinder slalom. Vi fikk dette veldig bra til. Jeg hadde også veldig mye fokus på å belønne etter få hopp. Fikk også endel gode tips på planlegging av belønningen. He he he,…………..mye å huske på hele tiden.

Han var veldig «på» i går. Den gutten er enten veldig av, eller veldig på. I går var det PÅ dagen. Ikke lett å bli klok på han. Alltid like spennende å se åssen dag han har når vi skal trene.

Etter trening, var vi så heldige med at alle dro, og vi fikk plassen for oss selv. Dette benyttet vi til å løpe litt løs. Fant også ut, at når han var i det treningsmoduset, kunne vi kjøre litt lydighetstrening samtidig. Det var knall moro. Hadde en veldig bra lineføring med han, i vanlig, sakt, raskt tempo og med vendinger. Hadde også innkalling med stå og dekk. Det gikk også veldig bra. Gud så moro det er å jobbe med han, når han har dagen sin.

1 kommentar »

  1. Flinke, flinke hundedamen det :0)))

    Kommentar by Team Timian — 25/11/2009 @ 21:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment