På nett igjen

22/12/2009 by Heidi Nilsen

Endelig var siden min oppe å gå igjen. Nå har jeg et år på meg til å finne et annet sted å ha den. Hvis noen har bra tips, tar jeg gjerne i mot.

Men over på litt hundeliv. Det har jo egentlig mye som skulle vært skrevet om, men jeg får ta det ferskeste først. Er så innmari fornøyd med Jakko om dagen. I går, ga jeg han en skikkelig «utfordring», og den utførte han helt perfekt, og over all forventning.

Det startet med at det ringte på døren, og Jakko er jo bestandig overbevist om at det er han som får besøk. Nå er det ikke så ofte det ringer på døren, for vi bor så på landet, at kjentfolk stort sett bare knakker på og rusler inn. Ikke så ofte det er selgere eller annet på døra heller, så dørklokketrening er ikke noe vi har gjort noe særlig med. Iallfall, han løper mot døren. Jeg ber han sette seg på litt avstand. Utenfor står det to fremmede gutter som selger julenek. Jakko satt fremdeles pent. Jeg finner ut at jeg må inn på kjøkkenet eller vaskerommet for å finne penger, og optimist som jeg er, ber jeg Jakko om å bli sittende, og lar døra stå pip åpen. Jakko sitter altså å bare ser på disse fremmende som han har så inderlig lyst til å hilse på. Ingen som passer på han heller, og gutten blir sittende.  Må si jeg ble imponert når han satt på samme plassen når jeg kom tilbake. Wow, da ble jeg stolt av han. Vil påstå at vi begynner å få en ganske bra bli kommando.

Posted in Hundelivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. 😀 😀 😀 😀

    Kommentar by IM — 23/12/2009 @ 10:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment