Kun -15 :-)

07/01/2010 by Heidi Nilsen

I dag gikk jeg til innkjøp av et par potesokker til. Hadde kun et par, og prøvde de ut i går på tur, for å se åssen det funket. Virket som Jakko syntes det var behagelig, og ikke gjorde han så stort nummer ut av det. Dessuten, løftet han på bakbenet og klynket, etter kun få minutter ute, så da fant jeg ut at et par til skulle skaffes.

Så i dag, ble det kjøpt et par til. He he he,………..han var jo litt morsom å se på med engang når han fikk på sokker på alle fire bena. Han var ikke mye smalsporet når han gikk og løp da. Hmmmm,………er det lov å bruke det i ringen på utstilling mon tro. Ha ha ha,….det hadde tatt seg ut.

Vi hadde ihvertfall en kjempe fin tur, og jeg tror faktisk at Jakko kommer til å være veldig villig til å ta dem på igjen i morgen. Tror han erfarte at de var gode å ha på. Nå må vi bare få skaffet en kuldekrem til de edlere delene hans, så kan vi nyyyyte de kalde dagene :-).

Posted in Hundelivet   Comments (1)

1 kommentar »

  1. Potesokker høres lurt ut, skal prøves ut her også…
    Mi gleder oss til varmere tidere..
    Kos dere videre.
    Hilsen Zebra og edb

    Kommentar by Zebra — 08/01/2010 @ 00:23

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment