CK, CERT og BIM :-)

17/01/2010 by Heidi Nilsen

Trallalalalala,………det er Jakko i rødt, hvit og blått!

Tenk at dagen endelig har kommet. Vi fikk endelig vårt cert, som jeg av hele mitt hjerte mener at vi fortjener. Selv om konkurransen var meget liten, er jeg kjempe stolt over å ha fått det. Nå er det bare en vei å gå,………videre. Nå starter vi jakten et lite og et stort cert til. Dette ga selvtillit, + at det å få beskjed fra Tarjei og Kirsten om at jeg handlet veldig bra i dag, var så herlig. Da vet jeg at jeg er på vei mot det riktige. Jeg koset meg veldig i dag. Ikke nok med det. 3 av Jakko’ barn stilte også, og jeg var så heldig å fikk stille først Admiralen, og så Applause. De er så flotte. Jeg må virkelig være sterk for å ikke falle for å beholde Applause selv, for han er bare sååååå flott. DE BEVEGELSENE da. Gosj,……….. Jeg vet at jeg kommer til å angre senere, men jeg vet at hjertet ikke bestanding er like fornuftig som hodet. Må bare holde på standpunktet mitt.

7 Comments »

 1. Grattis til Jakko, og til deg også Heidi. Noen ganger trenger vi slike vitamin innsprøytninger som idag, dem kan vi leve lenge på. Og Jakko er vakker, vel fortjent Cert idag.

  Kommentar by Team Timian — 17/01/2010 @ 21:46

 2. Hipp hurra.
  ENDELIG kom den velfortente fargen i hus, bare så morro. GRATULERER.
  Hils Jacco å si Rora-ungen gleder seg masse til hun skal på langtur med sjarmøren.

  Ann-Merethe og krøllene

  Kommentar by Ann-Merethe — 17/01/2010 @ 22:30

 3. Hei Heidi
  Gratulerer så mye til deg og Jakko, dette var jo kjempe gøy og vel fortjent.
  Burde kanskje få tatt med Bobby på noe slikt også.

  Kommentar by Gard — 19/01/2010 @ 14:43

 4. Gratulerer så mye!!!

  Kommentar by Nina — 19/01/2010 @ 16:50

 5. Gratulerer igjen! 😀
  absolutt så velfortjent og etterlengtet! 😉

  Kommentar by IM — 19/01/2010 @ 16:57

 6. Gratulerer:) VELFORTJENT!!!!!!

  Kommentar by Line — 20/01/2010 @ 21:28

 7. Tusen takk allesammen. Vi nyter det :-). Nå er jakten på flere i gang. Hmmmm,……håper det ikke tar like lang tid som den første ;-).
  JA, vil se Bobby på utstilling :-). Hadde vært kjempe gøy.

  Kommentar by heidi — 20/01/2010 @ 22:45

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment