Simon og Jakko på aketur!

25/01/2010 by Heidi Nilsen

Nå var det på tide å ta seg tid til litt blogging igjen.

Søndag for 2 uker siden, kom Linda, Claudio og Simon på overraskende besøk. Det satte tante og onkel veldig pris på. Jeg har lenge snakket om at jeg hadde så lyst til å prøve å la Jakko dra Simon på akebrett, og nå fikk vi muligheten til det. Det var beinkaldt, men vi kledde oss godt, og Jakko fikk på dekken.
DSC_4890 B

DSC_5124

DSC_4907

DSC_4947

DSC_5051

DSC_5068

Vi hadde en kjempe hyggelig tid ute i snøen. Simon syntes det var moro, og jeg tror at Jakko følte seg litt «viktig» og stolt når han dro. Kjempe forsiktig var han også. Simon ga faktisk Jakko en klem når han skulle reise og det er stort til å være han. Han synes nemlig det er ekkelt å ta på Jakko. Hi hi hi,………….gutten til tante det. IKKE like hund. Hmmmm………….jeg må nok jobbe mye med den saken. Fotograf på alle bildene er Claudio.

2 Comments »

 1. åååå
  *glede seg til neste vinter når Andreas er stor gutt og kan sitte på akebrett!* 😀

  Kommentar by IM — 26/01/2010 @ 15:16

 2. Gutten sin det…bare å glede seg til tantebarnet er stor nok til å gå på ski…da kan man snakke om fart og moro da.
  Knalltøffe bilder av Jakko på vei ut i grøftekanten.
  Snakkes vel til helga igjen.
  Voffz fra Trude, Timian og Mynte

  Kommentar by Team Timian — 27/01/2010 @ 23:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment