Førti feit og ferdig??

31/01/2010 by Heidi Nilsen

Dette har vært en innholdsrik helg kan man si. Vi har hatt full timeplan hele helgen, + at jeg har vært i ganske dårlig form. Kraftig hodepine, småverk i kroppen, pottetett og hoste hoste hoste, vondt i halsen. Passet veldig dårlig, siden helgen var så fullpakket, men sånt er vi dessverre ikke herre over.Men det var ikke ille nok, til at jeg droppet noe :-).

Lørdagen var det klart for ustilling i Letohallen. Egentlig hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke skulle delta, men Tarjei klarte å friste meg. Det kjempe koselig å ta turen sammen med Tarjei. Vi har det alltid så hyggelig sammen på kjøreturene våre. Jeg var veldig innstilt på å fange en rosa sløyfe. Regnet med at Kayo og Joker skulle stille, og de har snytt oss for cert hver eneste gang. Når vi kom opp, og oppdaget at det kun var 4 hannhunder som stilte, ble jeg kjempe fornøyd. Tenkte at NÅ ble det iallefall en plassering. KULT! Så stilte vi oss opp i ringen. Jakko og jeg har begynt å få dreisen på det. og vi koser oss. Så er det frem å vise seg for dommeren,……Det første hun sier, er ; Jag tycker han er lite tjokk! TJOKK tenker jeg da!!! Kødder du?? Joda, hun syntes han var litt tykk, og hadde det vært hennes hund, ville hun ha slanket han litt, sånn at han kanskje ble litt mindre foran, og strammere….., og jeg som jobber med å bygge muskler på han, blandt annet FORAN. He he he,…………Vi ente opp med blå sløyfe. Jeg ble så «satt ut», at jeg gadd ikke lese kritikken engang. Hi hi hi,……….finn gjerne feil på hunden min, men tjukk er han ikke. Det var en forunderlig dag. Men gratulerer masse til Joker som ble champion. Nå er vi kvitt en av de harde konkurrenten :-). En til nå, så får vi håpe at de som kommer bak oss venter litt. Nå vil Jakko og Timian forsyne seg litt av cert sløyfene også.

Søndag hadde jeg vært tøff i trynet, og meldt meg på 2 agilitykurs. Et med Lars Bang og etter med Peter Holmberg. Var veldig redd for å ha tatt vann over hodet. Jakko kan være vanskelig å holde fokus på så lenge + at jeg var i dårlig form. Men vi hadde en knall dag. 6 timer agility. Vi lærte noen nye kjempe bra «triks», og Peter spurte meg hvilken klasse jeg og Jakko konkurerte i. Når jeg sa at vi ikke har begynt å konkurere ennå, begynte han å le. Tok det som et hint om at vi faktisk er klare for det. Vi får vurdere det.

4 Comments »

 1. Jeg fant – jeg fant 🙂 Kjekt å prate med deg i dag, og du & Jakko har all grunn til å være fornøyde med prestasjonen på kurset.

  Det ligger noen bilder på bloggen min 😉

  Kommentar by Nina — 31/01/2010 @ 22:06

 2. Timian sier seg så enig…og han deler Certene svært gjerne med Jakko :o)..men vi får vel sterk konkurranse fra neste generasjon ..shit au, moro lell .O))
  Ellers takk for en trivelig lørdag.
  Og Timian trøster Jakko litt..ikke lenge siden han het «Ruslebiffen», ser at Jakko blir kalt «Ruslepølse» så ille Tjokk er han ikke…så det så..

  Kommentar by Team Timian — 01/02/2010 @ 20:47

 3. Bare å passe på å få to røde, hvite og blå til innen 1år og 7 mnd det 🙂 For da skal Akilles plukke har han sagt 😀

  Kommentar by Tatjana — 11/02/2010 @ 23:10

 4. Det er helt greit at Akillis kommer å tar de rød, hvite, blå fra oss <3. Da blir vi stolte.

  Kommentar by heidi — 12/02/2010 @ 08:43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment