Ny helg og nye muligheter!

12/02/2010 by Heidi Nilsen

Da er en ny helg på trappene, og det er helt greit.

Helgen skal fylles med hyggelig besøk, masse scrapping og god mat og drikke.
Så avsluttes den med utstilling i Letohallen. Det blir kjempe kos å møte folket igjen. Må innrømme, at etter forrige ustillingsresultat, har jeg litt lave forventninger. Det er vel ganske naturlig, når man en helg får cert, så neste, når man synes man gjør en bra jobb i ringen, og hunden er fin og ender opp med blått. He he he,…………det er det som er spennende i dette gamet. MAN vet aldri utfallet. Men CK hadde kunnet rettet mye på den blå vi fikk sist :-).

I går var vi på agilitytrening. Det var på tide. Det var 2 uker siden sist, og det har jeg merket på en viss Jakko. Han koker nesten over om dagen. Vi begynte med å skulle trene på stigen. Han var så klar og konsentrert, helt til ei prikkete frøken gikk litt i klinsj med en annen hund. For å si det sånn,…………..da mistet vi litt kontakten, jeg og Jakko. Klart en prikkedame og masse bjeffing er MYE mer spennende enn mor. Hrrrmf……….
Men vi fikk da til en ok trening. Når jeg er på treningen i messehallen, har vi det så moro med burtrening/lek. Når vi er ferdig med vår runde, ber jeg han gå i buret, og selv om vi er midt i banen løper han som bare det for å komme seg til buret. Han kan godt finne på å hoppe over et hinder på veien. Han er så søt da <3. Selv andre hunder kan han overse.

1 kommentar »

  1. Så flott hjemmeside dere har!! Var hyggelig å treffe dere på Agility treingen! Jakko er en så flott Dalmatiner hannhund, han fortjente virkelig det certet :)Gratulerer!

    mvh Ida&Jatzy fra AG gruppa 🙂

    Kommentar by Ida&Jatzy — 17/02/2010 @ 02:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment