Kaldt, kaldt, kaldt………….

21/02/2010 by Heidi Nilsen

Fredag tok jeg og Jakko fatt på veien opp til Bø. Vi var heldige å skulle få overnatte i campingvogna sammen med Hanne. Var veldig sliten og trøtt når jeg startet kjøreturen, og jeg fikk ikke dratt hjemmefra før kl 19. Det var et utrolig snøvær når vi kjørte i tillegg. Det var ganske slitsomt. Men jeg stresset ikke. Når vi kom opp til Bø, blåste det omtrent storm. Det var noe så sinnsykt kaldt. Jeg og Jakko sov i spikerteltet på madrass. Det var litt kaldt på natten, men jeg hadde kledd meg godt. Jakko er egentlig ikke noe under dyna hund, men den natten lå han faktisk under dyna sammen med meg. Er glad jeg valgte å ha han der, og ikke i buret. Tror det ville blitt kaldt for han. Våknet noen ganger i løpet av natten, av blåsten utenfor, og et par ganger av at det var litt kaldt. Hadde på ingen som helst måte lyst til å dra på utstilling når jeg våknet. Vi ankom utstillingen i veldig god tid. Deilig. Men den turen fra bilen og inn i hallen er det kaldeste jeg har opplevd noen gang tror jeg. FYTTI inn i granskaugen så kaldt. Tror ikke jeg kan huske at jeg har fryst så mye før. Men vi kom oss iallefall inn. Jakko lå med dekken på hele tiden i hallen, for med dørene oppe hele tiden, og sterk vind, ble det igrunnen ikke så veldig varmt der inne.
Jeg fikk sett på de fleste av de jeg ønsket å se i agilityringen. Det var kjempe gøy. Flinke Marit og Petra gjorde 2 kjempe omganger, og vant både agility og hopp. Hurra for dem :-).
Så var det endelig vår tur i ringen. Motivasjonen var veldig lav. Kulda hatt drept den. Men vi fikk av oss dekken, skjerf og jakke, og fant vår plass i ringe. Jakko var såååå super. Han jobbet 100% for meg, og bedre enn det kan det jo ikke bli. Når vi stod foran dommeren, stod han helt bomstille, og bare så på meg. Han rørte seg ikke av flekken <3. Vi endte oppe med en flat rød. Vi var 6 stk i åpen klasse, og vi var kun 3 som fikk rød. Vi endte på 3. plass. Ble faktisk veldig skuffet over at han ikke fikk CK. I det siste har jeg mistet litt futten i forhold til utstilling. Føler det som litt håpløst. Dette er et spill, som jeg og Jakko mangler noen brikker i. Har mye tanker rundt det. Kanskje like greit at det er 2 mnd til neste gang. Kanskje de "mørke" tankene har blitt litt lysere da.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment