Agilitykurs i Aurskog!

27/02/2010 by Heidi Nilsen

I dag har jeg vært med Helene på agilitykurs med Geir og Ann Karin i et ridehus i Aurskog. Var veldig spent, for Helene har skrytt veldig mye av dem. Nå har jeg kommet til et punkt, hvor jeg har begynt å ha en mening om hva jeg forventer/trenger fra en instruktør. Har tatt en avgjørelse ang et par stykker som jeg har trent for/vært på kurs med tidligere, og det føles egentlig veldig godt. Har nemlig opplevd å reise hjem fra trening/kurs med selvfølelse som har vært langt ned i kjelleren, og sånn skal det ikke være.
Men som sagt, jeg var veldig spent. Konklusjon,………jeg skal på flere kurs med Geir :-). Kurset varte i 5 timer, og det er utrolig hvor mye vi rakk på den tiden. I tillegg, holdt Jakko ut nesten til The bitter end. Han var full av arbeidslyst i dag, og jeg hadde ikke så store problemer med snusingen hans, som jeg pleier. Vi har også for første gang, løpt hele baner flere ganger, og det var knall moro. Det er også første gangen jeg har opplevd at jeg får tilbakemelding på at jeg faktisk kan «ta» Jakko for ufin oppførsel ved første ufine oppførsel. Bare det fikk meg til å føle meg «trygg» på hva de andre mente og tenkte, og ikke minst, at det er greit å ta han for det :-). Han trenger litt «klar» beskjed noen ganger. Det er jo engang sånn med oss mennesker, at vi er litt opptatt av hva andre mener og tenker om oss ;-). Jeg er nemlig ikke helt enig i at man skal tillate ALT i begynnelsen. Det er et par ting jeg tenker at skulle vært plukket bort litt tidligere.  Jeg fikk også et tips i forhold til slalom etter et hinder, som jeg kommer til å bruke.  Jeg gleder meg veldig til vi skal på del to av kurset, og noen uker, og håper at jeg klarer å utvikle meg litt frem til da. Jeg må huske å IKKE stresse sånn. VENTE, VENTE, VENTE………….Da går alt så meget bedre :-). Blir for ivrig når det går bra.

En liten videosnutt av dagen idag:

http://www.youtube.com/watch?v=HgczJKwgzPo

Posted in Agility   Comments (2)

2 Comments »

  1. Åh, så utrolig FLINKE dere er!!!!!! 😀 😀

    Kommentar by Ida&Jatzy — 28/02/2010 @ 23:53

  2. Hei og takk for hilsen.-)Emmi koser seg med prikkedyret sitt:-) Så bra at du fikk full uttelling på kurset og du har så rett i det du skriver;-) Kjempebra at du føler trygghet nå til å vite hva du vil og stå opp for det. Go girl!!!
    Vi gleder oss til vi står ringside sammen, for dere kommer til å klare dere utmerket utpå agilitybanen;-) Klem fra Emmi & meg

    Kommentar by Elisabeth — 01/03/2010 @ 16:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment