Hyttetur!

19/03/2010 by Heidi Nilsen

Himmel og hav så fort dagene går.

Var på hyttetur med Cathrine og Tore forrige helg, og hadde planer om å blogge om det så fort vi var hjemme, men akk a meg,……..det har jeg ikke rukket gitt. Men da får jeg forte meg å gjøre NÅ, for i morgen er det agilitykurs igjen med Geir, og da håper jeg at jeg har den samme gode følelsen når jeg kommer hjem som sist, og får lyst til å blogge om det. Den som venter får se.

Men tilbake til forrige helg. Vi hadde en nydelig tur. Jakko var spinnvill hele tiden. Hadde han kunnet prate, er jeg overbevist om at han hadde gått rundt å sunget «Jag e lykkelig, jag e lykkelig……………..». Det var som om han svevde på en rosa sky. Etter opplevelsen i fjor, saumfarte jeg gulv og kriker og kroker med lommelykt etter musegift med engang vi kom opp. Ville nemlig ikke oppleve å måtte kaste meg over hund, og grave musegift ut av munnen hans en gang til. Cathrine og jeg fikk scrappet en hel masse denne helgen. Vi fikk også servert deilig mat av vertskapet. Lørdagen var en nydelig dag som ble nytt i solveggen. Vi er kjempe taknemlig for å få lov til å få være med på hytta til Cathrine og Tore.

mars 2010 025

mars 2010 060
 

mars 2010 046

 
mars 2010 044

Her er en liten snutt fra min og Jakko sin skitur.   http://www.youtube.com/user/ageprikk?feature=mhw4#p/a/u/0/mAm8h8ZwP_Y

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment