Agility, agility og «little bit love»!

24/03/2010 by Heidi Nilsen

Jepp, helgen gikk som jeg håpet :-).

Vi reiste hjem, med en dose ny motivasjon, en tanke om hvordan vi skal trene og litt selvtillit i bagasjen etter kurset med Geir. Jeg er helt klar på at jeg skal på flere kurs med han.

Selv om han (etter vårt nivå iallefall)  laget en vanskelig bane på starten, og selv om vi klønet det skikkelig til i starten, kom vi oss gjennom hver eneste bane, og det også uten å føle seg «mislykket». Jeg er storfornøyd med at jeg får konkrete tips/tilbakemeldinger om hva jeg bør stoppe av Jakko sin oppførsel noen ganger. Han står ikke bare å observerer, men gir meg tips, som faktisk funker. Han er vel nesten den eneste også, som gir meg tilbakemeldignger på at Jakko faktisk ER ukonsentrert noen ganger. Det er ikke bare jeg som handler galt, eller Jakko som skal avreagere pga av et eller annet. Han velger faktisk å være opptatt av alt annet enn det han skal. Det som er så fantastisk også, er at når vi har vært på kurs hos Geir, viser Jakko en helt annet glede og motivasjon når han er på banen, og spesielt på hopphindrene, enn jeg opplever på andre steder. Knall moro.  Det skjer antagelig noe med meg også der :-). Vi avsluttet det 5 timer lange kurset med to strålende runder på banene, og det må man være fornøyd med.

I går var det første trening etter kurset, og for første gang hadde jeg en skikkelig plan på hva jeg skulle konsentrere meg om. Det som skulle være hovedfokus, var hjul, slalom og felt. Det ble en kjempe vellykket trening. Er så heldig å få masse hjelp av Ingrid når hun er på trening. Det setter jeg veldig pris på. Hun er kjempe dyktig. Hjulet gikk veldig bra. Målet er å få sikret riktig hopp gjennom hjul. Slalom gikk også bra. Faktisk bare en gang hvor han gikk feil. Felt ble også knallbra. Han hadde mer fart enn han har pleid, og han stoppet veldig bra på feltene. Dette skal vi fortsette å terpe litt på :-). 

Vi er også veldig fornøyd med at vi har blitt flyttet over på klasse 1,2,3 treningsgruppen. Her er vi sammen med mange tidligere treningskammerater, + at Jakko og Ronja får levd ut sin kjærlighet. Ronja overfaller Jakko hver gang, og rundslikker han i ansiktet. Hun står utenfor buret hans å dytter å vil inn, og slikker. Hun er bare sååååå nydelig. Jakko blir nesten helt paralysert når hun kommer. Får ta med kamera neste gang å filme Ronja in love 🙂

Posted in Agility   Comments (2)

2 Comments »

  1. Å det er deilig å være fornøyd 🙂

    Kommentar by Nina — 25/03/2010 @ 07:37

  2. dere er såå flinke!!!! vi vil vi og. men frida skal jo ikke hoppe – og ikke verken det ene eller det andre. haff. MEN, vi KAN glede oss til å se dere starte!!
    stå på:)

    Kommentar by Line — 25/03/2010 @ 21:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment