Påskeferie!

31/03/2010 by Heidi Nilsen

Da erklærer jeg herved påskeferien for startet!

På mandag kom Helge hjem fra Usa. Det er alltid spennende. Da stimler vi oss nesten rundt kofferten hans, for han har svart belte i gavehandling. Det setter vi alle pris på. Denne ganger fikk jeg virkelig gaver som var perfekte. Jeg fikk en brett til min bærbare pc, med vifte i. Veldig praktisk for meg som sitte med den i fanget hele tiden. Da får jeg kjølt ned både bena mine og pc. Den har vært flittig i bruk fra dag 1. Så fikk jeg koffert til scrappesakene mine. En sånn har jeg siklet på leeeeenge. Nå er den blitt til virkelighet :-).

mars 007

mars 013

Selv Jakko får gave. Denne ble flittig brukt på agilitytreningen dagen etter. Den virket veldig bra som belønning!

mars 006

Posted in Daglilivet   Comments (0)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment