Jeg visste det!

07/04/2010 by Heidi Nilsen

Siden Jakko var ganske liten, har han vært ganske opptatt av lukter,…..spesielt jente/dame lukter. Han har etter min mening, og etterhvert av andre også fått stempelet litt over middels opptatt av det andre kjønn.

Har lurt litt på om ikke jeg skulle starte firmaet «Jakko på sporet» ,»Har du mistet/savner ei tispe eller dame, Jakko tar saken». Han kunne blitt hundenes svar på «Tore på sporet». Han er helt rå på å følge tispespor. Har stadig gått tispespor på treninger vi,….grrrrrrr………………

I den siste tiden, når jeg har gått tur med Jakko har jeg opplevd at han plutselig blir veldig opptatt av noe inne i skogen. Han går med nesa høyt i sky, og er veeeeldig interessert i noe der inne. Når vi hadde Action, kan jeg ikke huske at han var sånn noen gang. Men tilbake til Jakko. Jeg har konkludert med at min hund antagelig har blitt veldig opptatt av rådyr, og at det må være det som lokker hans nysgjerrighet. Har ikke vært så fornøyd med det akkkurat. Har ikke noe særlig lyst til å slippe han da. I dag, var vi så heldige å få hilse på en meeeeget kunskapsrik mann når det gjelder jakt og alt som har med det å gjøre. Han både bor og jobber med jakt hele året for noen av de «mektigste» i vårt land. Hyggelig fyr. Jeg fortalte at Jakko plutselig har blitt så ille til å slå om å gå på overvær, og at jeg antok at det må være noen rådyr som frister,……men neida! Mannen kunne fortelle meg at vi er godt inne i revens brunst periode, og at det var nok det min hormonbombe luktet…………WHAT,………Jakko tenner på rev også!!!!!

Der fikk jeg bekreftet at han har noe over middels kjønnsdrift. Se opp for prikkete rever folkens…………….

Posted in Hundelivet   Comments (5)

5 Comments »

 1. Med all respekt, jeg håper ikke Alkisen har arvet akkurat det der……
  Også rev da! haha hahah hahaha hahaha, ler så jeg griner:P

  Hvis han har arvet den egenskapen der så vet jeg i allefall snart når Alice løper 😛 hehehehehe

  Kommentar by Tatjana — 07/04/2010 @ 00:17

 2. Hehehe!!!! JAJA, the one and only Jakko 😉

  Kommentar by Marit — 07/04/2010 @ 07:19

 3. Jeg digger Jakko!

  Kommentar by Randi — 07/04/2010 @ 11:17

 4. kan ikke si annet enn:

  Det er ikke farlig å slippe han i skogen Heidi!! 😛

  hahahahahahahaha

  Kommentar by IM — 07/04/2010 @ 11:40

 5. hahahahaha festlige Jacko 😀

  Kommentar by Nina (og Casper) — 07/04/2010 @ 19:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment